Mobile · Operateri

mt:s prepaid dopune sada i putem MONDO Web portala

mt:s prepaid korisnici, od 2. juna 2008. godine, imaju novu pogodnost – mogućnost dopune računa putem MONDO Web portala. Kao i prilikom dopune preko MONDO wap portala, svaka dopuna preko MONDO Web portala u promotivnom periodu vredi 10% više u odnosu na uplaćeni iznos kredita.

Korisnici koji pristupe internet stranici MONDO (u kategoriji INTERAKCIJA, pod opcijom prеpaid dopuna), prepaid kredit mogu da dopune na dva načina – sa postpaid broja ili sa bankovnog računa.

Na istoj stranici mogu da pregledaju i sve realizovane WAP i WEB dopune. Na taj način, korisnicima je omogućeno da veoma jednostavno, u svakom trenutku i bilo kome dopune kredit u željenom iznosu. Minimalni iznos MONDO Web dopune je 50 dinara.

Ako korisnik izabere mogućnost dopune prepaid kredita preko bankovnog računa, potrebno je da se prethodno registruje popunjavanjem zahteva u banci, kako bi račun Dina, Visa, Diners kartice ili račun u Vojvođanskoj banci povezao sa svojim brojem telefona.

Korisnici koji se registruju za dopune sa bankovnog računa dobijaju i bonus dobrodošlice u iznosu od 200 dinara, kojim mogu da dopune prepaid broj po svojoj želji.

Leave a Reply