Mobile

MWC 2014: Novi Lenovo S860, S850 i S660 smart telefoni

Lenovo je na sajmu 2014 Mobile World Congress najavio sledeću generaciju pametnih telefona u svojoj popularnoj S-seriji. Novi S860, S850 i S660 smart telefoni kombinuju jednostavne elemente dizajna sa quad-core performansama i novim karakteristikama kao što su duži vek trajanja baterije za sveukupno impresivno iskustvo. Novi uređaji nadopunjuju postojeći portfolio Lenovo smart telefona, nudeći potrošačima više izbora u različitim cenovnim rasponima kako bi zadovoljili različite životne stilove i budžete.

Visoke performanse modela S860 daju profesionalcima u pokretu celodnevnu produktivnost, dok model S850 ljubiteljima mode nudi neverovatno tanak uređaj bogat performansama. Stilizovani model S660 je svestran, a namenjen je korisnicima koji su dosta okrenuti društvenim mrežama i sličnim sadržajima, koji žele spoj modernog i funkcionalnog, i upotpunjuje ovaj trio. Lenovo, treći proizvođač pametnih povezanih uređaja u svetu , konstantno se širi na globalnom tržištu smart telefona, a smart telefone je predstavio u 25 zemalja u poslednje dve godine.

S860_Hero_02

Nova S-serija smart telefona ispunjava zahteve današnjih korisnika mobilnih uređaja, jer dolaze sa quad-core MTK procesorima i sistemom Android 4.2. Smart telefoni imaju moćne nove karakteristike, uključujući i duži vek trajanja baterije (S860 i S660), funkcije za pravljenje oštrih slika (S850) i brojne Lenovo DOit aplikacije. Uređaji dolaze sa dual SIM mogućnošću, kao i prednjom kamerom širokog ugla i zadnjom kamerom sa blicom za pravljenje sjajnih fotografija.

S850_1

S860 za celodnevnu, neprekinutu upotrebu: Sa spoljašnjim izgledom uglačanog metala sa velikim 5,3-inčnim HD ekranom, S860 zadovoljava potrebe zaposlenih profesionalaca. Vreme stand by-a je do 40 dana, a vreme razgovora do 24 sati na 3G vezi, ima quad-core procesor i 2GB RAM-a za brzi rad aplikacija. Veliki kapactitet baterije modela S860 omogućuje korisnicima da pune svoje druge uređaje u pokretu pomoću micro USB kabla koji se uz model dobija.
S850 za trendsetere: Ljubitelji mode će zavoleti S850 zbog veoma tanke i lagane spoljašnjosti, a dostupne su roze i bela boja. Elegantan dizajn skriva pravu mobilnu mašinu sa MTK quad core procesorom, zadnjom kamerom od 13 MP i prednjom kamerom od 5 MP za pravljenje visokokvalitetnih fotografija i veliki 5-inčni ekran za gledanje sadržaja u visokoj rezoluciji.
S660 za visoke performanse: Kompaktni 4,7-inčni model Lenovo S660 smart telefon nudi tri ključne karakteristike za one koji traže kvalitet: upečatljiv dizajn sjajnog metala, dugo trajanje baterije za celodnevno korišćenje i pristupačnu cenu. Veliki višenamenski smart telefon, ima proširiv kapacitet – do 32GB sa micro SD karticama – i lagan zadnji poklopac, što čini model S660 lakim za držanje i otpornim na otiske prstiju i ogrebotine.

S660_Hero_01

„Novi S860, S850 i S660 smart telefoni savršeno nadopunjuju čitav niz mobilnih uređaja dostupnih potrošačima širom sveta, ostavljajući potrošačima mogućnost da lako odaberu model Lenovo smart telefona koji je pravi za njih“, rekao je Liu Jun, izvršni potpredsednik, Mobile Business Group, Lenovo . „Kupci su nam rekli da žele bogato korisničko iskustvo, bez žrtvovanja performansi, pa smo tako kreirali ove nove smart telefone koje karakterišu stil, brze performanse i integrisane Lenovo aplikacije.“

 

Cene i dostupnost

Cene modela Lenovo S860, S850 i S660 su od $349, $269 i $229, a biće dostupni na nekim tržištima i na www.lenovo.com od juna 2014.

Leave a Reply