flex2
Mobile

Nagrada za pobednika LG foto konkursa – novi LG G FLEX2

Danas je zvanično počela trka za osvajanje LG G Flex2 smart telefona za sve učesnike foto konkursa pod nazivom „LG – Pronađi krivinu“. U trku za nagradu ući će korisnici Instagrama koji korišćenjem hashtag oznake #LG_pronadjikrivinu na svoj profil postave fotografiju koja na kreativan način ilustruje zakrivljene linije prisutne u našem neposrednom okruženju, u arhitekturi ili prirodi.

Konkurs za najbolju fotografiju trajaće do 2. aprila, a žiri koji će činiti predstavnici kompanije LG Electronics u Srbiji izabraće najbolji rad i nagraditi autora telefonom koji je nastavio sa uvođenjem revolucije u svet mobilne industrije.

flex2

LG G Flex2 do sada je pobrojao veliki broj pohvala za svoj izgled, izuzetan performans i vrhunsko korisničko iskustvo. Unutar njegovog zakrivljenog tela, ugrađen je Full HD Plastic-OLED ekran dijagonale 5,5 inča, koji prikazuje neverovatno oštru i živopisnu sliku iz svakog ugla.

Međutim, obline G Flex2 telefona nisu tu samo zbog ekstravagantnog izgleda. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu ovog uređaja, mikrofon se nalazi bliže ustima, što omogućava bolji prenos zvuka u poređenju sa konvencionalnim smart telefonima koji dopuštaju prenos spoljne buke. Glavni „krivac“ za napredne funkcije ovog uređaja je procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810 zahvaljujući kojem ovaj telefon pruža performans podjednako impresivan kao i njegov dizajn.

Zakrivljene linije su nesumnjivo svuda oko nas, jer da majka priroda ne voli obline, stvorila bi ravan svet. Samo je potrebno oštro i kreativno oko koje će ih uhvatiti objektivom, zato telefon u ruke i pronađite krivinu!

Leave a Reply