Mobile · Operateri

Najboljih 20 Vip studenata na praksi u kompaniji Vip mobile

U okviru projekta ’’Budi Vip student’’ koji je Agencija Hochegger realizovala u saradnji sa klijentom kompanijom Vip mobile, najboljih 20 Vip studenata, pobednika konkursa, od 1. jula na plaćenoj radnoj praksi u kompaniji

Dobitnici stipendije na konkursu “Budi Vip student” počeli su praksu u kompaniji Vip mobile. U naredna dva meseca studenti će imati priliku da se upoznaju sa načinom rada ove velike kompanije, rade na primenjivim projektima iz oblasti telekomunikacija, i steknu mnoga nova iskustva. Plaćena radna praksa trajaće do 29. avgusta, a zamišljena je kao stalni proces učenja u realnom poslovnom okruženju.

Vip studenti su raspoređeni u različitim sektorima kompanije – tehničkom sektoru, sektoru proizvoda i usluga, marketingu, korporativnim komunikacijama, prodaji, logistici i drugim, kako bi stekli uvid u rad različitih sektora podjednako važnih za funkcionisanje velike kompanije kakva je Vip mobile.

Studenti imaju svoje mentore sa kojima će raditi, dobiće na korišćenje računare, a komuniciraće putem e-mail naloga sa Vip ekstenzijom, koji su otvoreni samo za njih.

Nakon radne prakse u kompaniji, počeće pripreme za upis master studija na fakultete koje budu odabrali. Teme za radove studenti će odabrati u dogovoru sa Vip mobile-om i fakultetom, a imaće podršku svojih mentora oko izbora teza i rada tokom čitavog daljeg školovanja.

Zbog izuzetnog interesovanja koje je projekat “Budi Vip student” izazvao kod relevantnih institucija, fakulteta i pre svega studenata, kao i uspeha koje je postigao, biće nastavljen i ove godine.

Leave a Reply