Mobile

Najmanja data kartica na svetu – Huawei E369

Huawei, vodeća globalna kompanija na polju informacionih i komunikacionih tehnologija (ICT), predstavila je na Mobile World kongresu ( MWC ) 2012 najmanju data karticu na svetu – E369. Debljine svega 8mm, E369 data kartica je deo Huawei portfolia najtanjih proizvoda, koji obuhvata najtanji PC/CE modul MU733 i MU739, najtanji mobilni Hotspot E5331 i najtanji smartphone na svetu Ascend P1 S. E369, kreiran za globalni 3G roaming, ima super tanki dizajn i dostupan je u osam različitih boja.

Kao vodeća kompanija u oblasti mobilnih proizvoda za pristup Internetu, Huawei Device preuzima vodeću ulogu u dizajniranju i razvoju proizvoda koji se više ne odlikuju samo tehnološkim dostignućima već i estetskim, što potrošačima donosi vrhunski doživljaj. Tanak, lagan i kompaktan proizvod ne samo da izgleda dobro, već ima i manju potrošnju baterije računara na koji je povezan, produžavajući njeno trajanje “, rekao je Vu Ši Min, predsednik Huawei Device linije proizvoda za Mobilni pristup Internetu.

Najtanji PC/CE moduli MU733 i MU739 su tanji od 2mm. MU739 na primer ima površinu od samo 600mm², što je najmanji na svetu PA+ modul. Ne samo da su MU733 i MU739 manji i tanji od postojećih modula na tržištu, oni troše manje energije i manje se greju. Mogućnosti primene su široke i mogu biti korišćeni u PC/CE elektronskoj opremi, kao što su laptop računari, pametni telefoni, tableti, za e- knjige, navigacione i PDA uređaje.

Huawei Device će lansirati najtanji mobilni Hotspot E5331 u maju .

Leave a Reply