Bezgotovinsko plaćanje Mastercard Masterpass
Mobile

Najnovija aplikacija Qkr! uz MasterPass za potrošače

Na Svetskom kongresu mobilnih tehnologija 2013. godine, po prvi put je predstavljen MasterPass, platforma digitalnog novčanika kompanije MasterCard. Sada, dve godine kasnije, ovaj digitalni novčanik je u potpunosti implementiran na 16 tržišta i prisutan je u još 13 zemalja, a broj trgovaca koji prihvataju plaćanja putem MasterPass digitalnog novčanika se stalno uvećava.

masterpass

U procesu daljeg širenja digitalnih plaćanja, kompanija MasterCard je otpočela partnerstvo sa kompanijomwagamama kako bi se korisnicima tog lanca restorana restorana omogućio praktičniji, brži i jednostavniji način plaćanja obroka putem aplikacije na njihovim mobilnim telefonima. Aplikacija Qkr! uz MasterPassTMće omogućiti korisnicima da plaćaju svoje račune kada budu spremni za to, a proces plaćanja će im doneti dodatnu praktičnost, jednostavnost i bezbednost.

Aplikacija Qkr! uz MasterPass je sada dostupna za wagamama restorane i može se preuzeti sa App Store ili sa Google Play, a za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

Leave a Reply