Mobile

Najpopularnije Samsung bada aplikacije besplatno

Korisnici Samsung telefona sa bada operativnim sistemom imaju mogućnost da besplatno preuzmu najpopularnije aplikacije u promotovnom periodu, od 16. septembra do 15. novembra, na internet adresi www.samsungapps.com.

Samsung Apps omogućava jednostavno i lako preuzimanje najrazličitijih aplikacija na telefon. Na raspolaganju je mnoštvo igara, vesti, referentne literature i drugih uslužnih programa među kojima su aplikacija za društvene mreže, navigaciju, zdravlje, putovanja.

Zahvaljujući Samsung servisu, koji se lako koristi u širokom izboru aplikacija, www.samsungapps.com je mesto na kojem se može zabaviti dok se istražuje šta je sve na raspolaganju. Aplikacije je moguće preuzeti na računar i prebaciti ih na mobilni telefon.

U promotivnom periodu besplatne su veoma popularne aplikacije:

  • WVGA (Wave, Wave II i Wave III): 24 (EA), Fruit Ninja (1. na rang listi komercijalnih aplikacija za prvu polovinu 2011), Plant vs Zombie (33. komercijalna aplikacija na Appstore), Farm Frenzy 2 (čuvena simulaciona igra u Apple prodavnici aplikacija i na Android tržištu), Kint Messenger (najpopularnija u kategoriji društvenih medija)
  • WQVGA (bada serija): 7 (EA) , Badava (1. na rang listi komercijalnih aplikacija za prvu polovinu 2011), Doodle Jump (2. na rang listi komercijalnih aplikacija za prvu polovinu 2011)

Takođe, pored besplatnih opcija, počeo je sa radom i Premium store dostupan za kupovinu najraznovrsnijih aplikacija.

Cene aplikacija dostupne su u tri kategorije: 118 din, 236 din i 356 dinara.

Domaći autori su već počeli da razvijaju aplikacije za Paid store, među prvima je strateška igra (slično potapanju podmornica uz likove svetskih vojskovođa) za bada telefone koju je već završio VTS Apps tim iz Samsung laboratorije u Nišu.

Leave a Reply