Google Android · Mobile · Mobilne aplikacije

Navigacija u okviru Google Maps aplikacije za mobilne uređaje dostupna i korisnicima u Srbiji

Google je i zvanično objavio da je navigaciju u okviru Google Maps aplikacije za mobilne uređaje dostupna i u Srbiji na Android pametnim telefonima i tabletima. Google mape donose novo iskustvo, koje istraživanje sveta i dolazak na mesta koja su vama značajna čini bržim i lakšim.

google-maps-navigation-2

Neke od uzbudljivih karakteristika aplikacije obuhvataju:

Pretraživanje: Pretraga restorana, kompanija, atrakcija i još mnogo toga u vašoj blizini. Pronađite traženu lokaciju i pročitajte preporuke i opise.

Navigacija: Google Maps Navigation (Beta) koristi vezu sa internetom kako bi bile prikazane najnovije mape nudeći glasovnu navigaciju. Google alatka za navigaciju redovno se ažurira najsvežijim podacima sa Google Maps, što znači da korisnici neće morati da kupe nove unapređene verzije mapa ili da manualno ažuriraju svoje uređaje. Više ne morate da gledate ekran telefona kako biste pratili rutu, možete jednostavno da slušate glasovne instrukcije.

Osmišljena za tablet: Osmišljena za tablete, nova aplikacija donosi sve pogodnosti za Android tablete, čime je istraživanje sveta iz komfora dnevne sobe jednostavnije i zabavnije.

Kritike: Postoji novi princip ocenjivanja sa 5.0 zvezdica koji vam daje brzi pregled toga kako vaši prijatelji i drugi ocenjuju restorane, barove i kafiće.

Kako sve više nas koristi mobilne telefone i tablete u svakodnevnom životu, informacije koje su Googleu korisne nisu više usmerene na ono što njima treba već gde bismo to mogli pronaći. Današnje predstavljanje je uzbudljiv je korak napred za Google maps – onaj koji će svim korisnicima ubrzati i pojednostaviti istraživanje i otkrivanje mesta na koja želite da idete.

Leave a Reply