Mobile

Nina Janković zaštitno lice Samsung Galaxy S3 Mini telefona

Kompanija Samsung Electronics predstavila je novi Samsung Galaxy SIII Mini mobilni telefon u klubu Mixer House, a među mnogobrojnim gostima pojavila se i glumica Nina Janković, zvanično lice ovo uređaja, namenjenog  mladim i energičnim ljudima koji žele praktičan smart telefon.

Na specijalnoj žurki pod sloganom „Mini Thing Big Gig“, kompanija Samsung pripremila je brojna iznenađenja i dobru zabavu za sve ljubitelje tehnologije i dobrog provoda. Nastupile su vrhunske zvezde house muzike „The Shapeshifters“, „Prok&Fitch“, „Audiowhores“, kao i domaći DJ-evi Pookie i Girly Night.

GALAXY S III Mini je kompaktna verzija vodećeg smart telefona GALAXY S III. Ovaj model ima odlične performanse, intuitivnu lakoću korišćenja i dizajn inspirisan prirodom kao kod modela GALAXY S III. Sve ovo je spakovano u elegantan i kompaktan smart telefon sa ekranom od 4.0 inča.

GALAXY S III Mini pokreće platforma Android™ 4.1 (Jelly Bean), najnovija verzija najpopularnijeg operativnog sistema za smart telefone na svetu. Jelly Bean poseduje brzu, fluidnu i besprekornu grafiku zajedno sa novim Google Search™ iskustvom u čijem sklopu se sada nalazi i aplikacija Google Now™, koja vam donosi sve prave informacije.

Elegantan i kompaktan, GALAXY S III Mini poseduje isti revolucionarni dizajn i jednostavnu eleganciju kao i model GALAXY S III.

Minimalistički zaobljeni okvir ovog modela pruža izuzetno prirodan osećaj, a takav utisak ostavlja i ekran, teme za displej i melodije zvona. Super AMOLED displej od 4.0 inča pruža fantastičan doživljaj gledanja multimedijalnih i internet sadržaja u blistavim i kristalno jasnim bojama.

Kompaktna veličina ovog modela omogućava korisnicima udobnost pri držanju i pruža mogućnost zgodnog korišćenja telefona jednom rukom.

Leave a Reply