Mobile

Nokia 7610 Supernova za dame

Nije Nokia badava nazvala svoju novu liniju telefona za dame imenom najsjajnijih zvezda u galaksiji

Od četiri atraktivna modela iz Supernova serije, koji su trenutni nit na tržištu mobilnih aparata srednje klase, najinteresantniji nosi oznaku 7610 i predstavlja konvencionalni model s kliznim mehanizmom preklapanja, petom revizijom korisničkog okruženja Series 40 i kompletno zamenjljivim, raznobojnim Xpress-on maskicama.

U pitanju je kvalitetan i veoma funkcionalan „modni” aparat čvrste izrade, svedenog ergonomskog dizajna, izuzetno udobne tastature i naprednih tehničkih karakteristika: „gvožđurija” unutar telefona obuhvata digitalnu kameru rezolucije 3,2 megapiksela sa automatskim fokusiranjem, dvostrukim LED blicem i osmostrukim digitalnim uvećanjem, odličan QVGA ekran sa velikim ogledalcem za šminkanje, čitač memorijskih kartica tipa microSD kapaciteta do 2 GB i stereo FM radio prijemnik sa kvalitetnim slušalicama – sve bolje od boljeg!

7610 Supernova se preko priloženog USB kabla jednostavno povezuje s računarom, a pomoću naročitog softvera, koji se isporučuje u paketu, vrši se automatska sinhronizacija tekstualnih i multimedijalnih poruka, fotografskih i muzičkih albuma, imenika, kalendara i drugih programa za upravljanje ličnim informacijama.

Sve u svemu, Nokia 7610 Supernova ima sve što Vam je potrebno za udobno razgovaranje i uživanje u multimedijalnim funkcijama – muzici, video odlomcima i fotografijama, koji se preko ugrađenog TV izlaza mogu direktno prikazivati na ekranu TV aparata.

One thought on “Nokia 7610 Supernova za dame

  1. Ljiljana Novakovic

    Nokia supernova 7610 u ljubicastoj boji, je pravi telefon za dame koje su ujedno i poslovne zene . U najkracem, istovremeno je i poslovan i zenstven.

    Ako moze i jedno pitanje: Da li je dizajnirana i futrolica specijalno za njega koja ima ista svojstva, dakle, da izgleda elegantno i damski?

Leave a Reply