Mobile · Operateri

Nokia 808 PureView sa kamerom od čak 41 megapiksela u Vipu

Prvi pametni telefon s nagrađivanom PureView tehnologijom – uključujući nagradu za najbolji mobilni uređaj na prestižnom Mobile World Congressu 2012. kao i Technical Image Press Association (TIPA) nagradu za najbolju foto inovaciju za 2012. godinu

Nokia 808 smart telefon sa kamerom od 41 megapiksela i novom PureView tehnologijom za obradu slike stigla je u Vip ponudu. Senzor visokih performansi, Carl Zeiss optika i foto algoritmi će svakom korisniku ovog mobilnog uređaja omogućiti stvaranje profesionalnih fotografija i snimaka.

Nova piksel oversampling tehnologija pri standardnoj rezoluciji omogućava zumiranje fotografije bez ikakvog gubitka jasnoće i ima mogućnost zapisivanja i sažimanja sedam standardnih piksela u jedan savršeni piksel s najboljom oštrinom. Dodatno, ksenonski blic sa dometom do 3,5 m omogućuje snimanje fotografija visoke rezolucije i u najzahtevnijem okruženju.

Nokia 808 PureView omogućava full HD snimanje i reprodukciju video zapisa. Zahvaljujući Nokia Rich Recording tehnologiji, snimanje zvuka je u CD kvalitetu, što je ranije bilo moguće samo pomoću spoljašnjeg mikrofona. Osim toga, Dolby Headphone tehnologija svaki stereo sadržaj pretvara u surround zvučno iskustvo.

Nokia 808 PureView pokreće Nokia Belle OS, poseduje AMOLED 4.0 – inčni ekran osjetljiv na dodir sa Corning Gorilla® Glass tehnologijom koja ga štiti od ogrebotina.

Telefon je dostupan uz naknadu za aktivaciju od 9.990 dinara uz Smart 4400 i Internet tarifni dodatak od 3 GB.

Leave a Reply