Mobile

Nokia Angry Birds šampionat – finale u Beogradu

Kompanija Nokia organizovala je sinoć u Beogradu finale prvog Angry Birds šampionata u Srbiji. Bodreni svojim navijačima i zaintereosvanim sugrađanima, finalisti takmičenja održanih u 8 velikih gradova širom Srbije, sinoć su na beogradskom trgu Nikole Pašiča još jednom iskazali svoje umeće u igranju igrice Angry Birds i, kroz međusobno takmičenje, odlučili o pobedniku.

Titulu Angry Birds šampiona u Srbiji od koga zeleni prasići drhte od straha osvojio je osamnaestogodišnji Vladimir Marinković iz Kragujevca. Pored dobre zabave tokom takmičenju sa drugim finalistima, Nokia je šampiona nagradila vrednim nagradama – najnovijim Nokia X7 smart telefonom, kao i putovanjem u Rio de Žaneiro za dve osobe.

Nokia je potragu za pobednikom Angry Birds šampionata započela u Beogradu 4. avgusta, a potom nastavila u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Nišu, Novom Pazaru i Kruševcu.. U ovim su gradovima, svi zainteresovani učesnici imali su priliku da, koristeći najnovije Nokia telefone, pokažu svoje veštine u ovoj zanimljivoj igri za telefone sa ekranom osetljivim na dodir pomažući simpatičnim a ljutim ptičicama da se oslobode napasnih zelenih prasića koji im stalno kradu jaja.

Angry Birds je igra koja je postala pravi društveni fenomen i do sada je preuzeta 100 miliona puta od strane korisnika smart telefona i preko 40 miliona korisnika redovno igra ovu igricu. Angry Birds šampionat je prvi ove vrste u Srbiji i organizuje ga kompanija Nokia.

Leave a Reply