Mobile

Nokia Angry Birds Šampionat

Nokia organizuje prvi Angry Birds šampionat u Srbiji ovog avgusta. U 8 velikih gradova širom Srbije, svi zainteresovani su imali priliku da pokažu svoje veštine u ovoj zanimljivoj igri za telefone sa ekranom osetljivim na dodir i tako pomognu simpatičnim a ljutim ptičicama da se oslobode napasnih zelenih prasića koji im stalno kradu jaja.

Najbolji igrači u svakom od gradova osvojili su i vrednu nagradu – najnoviji Nokia X7 smart telefon, kao i pravo da učestvuju u superfinalu ovog šampionata u Beogradu, koje će se održati na trgu Nikole Pašića 26. avgusta. Pobednik finala će, pored titule onog od koga zeleni prasići drhte od straha, osvojiti i put na čuveni karneval u Rio de Žaneiru, za dve osobe.

Nokia je potragu za pobednikom Angry Birds šampionata započela u Beogradu, a potom nastavila u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Nišu, Novom Pazaru i Kruševcu. U Beogradu, na trgu Nikole Pašića, u petak, 26. avgusta, od 19.00 započeće i konačni obračun finalista, kako bi bio izabran Angry Birds šampion u Srbiji.

Svi su dobrodošli i pozvani da se pridruže veselom Nokia Angry Birds društvu na trgovima. Za učešće u takmičenju, potrebno je obaviti registraciju preko stranice http://angrybirds.nokia.rs/ gde će dostupne biti i najnovije informacije o vremenu održavanja takmičenja.

Angry Birds je igra koja je postala pravi društveni fenomen i do sada je preuzeta 100 miliona puta od strane korisnika smart telefona i preko 40 miliona korisnika redovno igra ovu igricu. Angry Birds šampionat je prvi ove vrste u Srbiji i organizuje ga kompanija Nokia.

U treniranju je ključ – Nokia smart telefoni su tu da pomognu u treningu

Za pun ugođaj i uživanje u igricama poput Angry Birds, Nokia preporučuje smart telefon Nokia C7 koji elegantno kombinuje nerđajući čelik i AMOLED ekran osetljiv na dodir od 3.5 inča. Ovaj je telefon idealan i za povezivanje na socijane mreže kao sto su Facebook i Twitter. Pored toga, pojednostavljen je i pristup Ovi Mail, Yahoo ® Mail i Windows Live (TM) Hotmail nalozima.

Pored njega, Nokia E7 sa kliznim ekranom od 4 inča i ClearBlack tehnologijom, kao i qwerty tastaturom, podržava poslovne aplikacije vodećih kompanija primenjujući najnovije tehnologije kompanija Microsoft i IBM-a.
Da bi uživali u punom potencijalu ovih igara, Nokia preporučuje najnoviji model Nokia X7 koji je smart telefon namenjen upravo zabavi. Njegov ekran dijagonale 4 inča i kamera rezolucije 8 megapiksela koja snima u HD kvalitetu omogućuju pun doživljaj. Prepoznatljivog dizajna, Nokia X7 napravljena je od kombinacije glatkog čelika otpornog na ogrebotine i stakla, zbog čega pruža osećaj čvrstoće i kvaliteta kada se drži u ruci.

Leave a Reply