Mobile

Nokia C2-02, Nokia C2-03 i Nokia C2-06

Nokia je danas portfoliju svojih uređaja pridodala tri uređaja pristupačne cene: Nokia C2-02, Nokia C2-03 i Nokia C2-06.

Mary McDowell, direktor odeljenja za mobilne telefone kompanije Nokia tim je povodom izjavila: “Ovi telefoni nude pristup internet, navigaciju i jednostavnost slanja poruka koja nema premca na tržištu. Uz mogućnost izbora između ekrana osetljivog na dodir ili tastature, učinili smo sve servise dostupnim i jednostavnim za korišćenje a po prihvatljivim cenama na uređajima koji imaju mogućnost korišćenja jedne ili dve kartice.”

Mape i još mnogo toga

Nokia C2-03, treći Dual SIM telefon kojeg Nokia predstavlja tržištu poslednjih meseci, ima jedinstvene Dual SIM mogućnosti. Korisnici sada mogu personalizovati do 5 SIM kartica sa željenim izgledom i podešavanjima, a Easy Swap opcija omogućuje zamenu SIM kartice za svega nekoliko sekundi, bez gašenja telefona ili uklanjanja baterije. Nokia C2-02 je verzija telefona sa jednom SIM karticom sa sličnim karakteristikama, a poseduje i push opciju za messaging sa brojnim predefinisanim provajderima, dok Nokia C2-06 dolazi u nizu svežih boja sa finom i glatkom završnom obradom.

Svi telefoni će biti isporučeni sa novim Nokia Maps servisom za Series 40 telefone, gde su lokalne mape i tačke interesovanja preinstalirane na telefonu. Ovo znači da korisnici mogu pregledati mape i planirati rutu kada je telefon u offline režimu rada, čime se izbegava trošak preuzimanja mapa preko mobilne mreže.

Internet za sve

Sva tri telefona isporučuju neverovatno iskustvo pretraživanja internet zahvaljujući tehnologiji komprimovanja podataka Nokia Browser pretraživača, čime se troškovi za prenos podataka održavaju niskim i ubrzava preuzimanje stranica – karakteristika od koje če koristi imati i korisnici i operatori.

Pretraživač se pokreće i vodi na lokalizovanu početnu stranu, omogućujuči korisnicima trenutačan pristup najrelevantnijim sadržajima. Svi prozori nalaze se posložen po tabovima kako bi se lako pristupilo omiljenim ili prethodno pregledanim stranicama.

“Želimo da olakšamo pristup internetu i učinimo ga brzim i svima dostupnim,” kazala je McDowell. “ Tehnologija koja se nalazi iza Nokia Browser pretraživača znači da korisnici, posebno oni kojima je Mobilni internet novitet, mogu brzo dobiti informacije koje im trebaju zahvaljujući tome što Nokia Browser čuva informaciju o relevantnom lokalnom sadržaju – čineći čitavo iskustvo mnogo ličnijim i ugodnijim.”

Tri telefona imaju i FM radio, media plejer i podršku za memoriju koja može biti proširena do neverovatnih 32 GB, omogućujući korisnicima da pohranjuju stotine fotografija, video ili muzičkih sadržaja.”

Očekuje se da će ovi telefoni biti dostupni za prodaju u trećem kvartalu 2011 godine.

Inovativni gedžeti za potpuno uživanje

Nokia Bluetooth Stereo slušalice BH-111 donose muziku i jasne pozive u jednom uređaju. Pristupačne cene i u zanimljivim bojama, ove slušalice omogućuju do 6 sati uživanja u muzici ili oko 7 sati razgovora.

Da bi u muzičkim sadržajima uđivali i kod kuće, Nokia bežični muzički prijemnik MD-310 omogućava puštanje muzike sa telefona, laptopa ili nekog drugog Bluetooth uređaja nas kućni system, bežično i visokog kvaliteta. On će upotpuniti vaš muzički system sa muzikom sa mobilnih uređaja.

Da bi potpuno uživali u muzici sa telefona ili nekog drugog Bluetooth uređaja, Nokia Play 360° bežični zvučnik je jedinstven prenosni mono zvučnik koji donosi visokokvalitetni zvuk koji se širi u svim smerovima. POvezuje se sa Bluetooth audio izvorima jednostavno se povezujući preko NFC sistema, i sa drugim izvorima preko standardnog 3.5mm spoja.

One thought on “Nokia C2-02, Nokia C2-03 i Nokia C2-06

  1. Vidak

    zanima me da li moze NOKIA C2-03 da otvori video klip ili pesmu na you tube ?

Leave a Reply