Mobile

Nokia C7 u prodaji

Nokia E7 je vrhunski poslovni smart telefon. Sa Microsoft Exchange ActiveSync opcijom, Nokia E7 omogućuje direktan, bezbedan pristup korporativnom e-mail nalogu i drugim ličnim aplikacijama u realnom vremenu. Opremljen ekranom od 4 inča osetljivim na dodir, Nokia ClearBlack tehnologijom za unapređenu vidljivost i  pod jakim svetlom, i punom tastaturom, poslovni korisnici će otkriti da je Nokia E7 savršenog oblika i veličine za rad na dokumentima, pregledanje tabela ili čitanje i editovanje slajdova.

Za bezbrižnost korporacija, dostupan je niz rešenja koja osiguravaju bezbednost podataka najvišeg nivoa. Očekivana maloprodajna cena je 495 Eura, ne računajući poreze i takse. Ovaj model je jedan od prvih telefona iz finske kompanije koji koristi novi Symbian^3 operativni sistem.

Ono što kupci dobijaju za 335 evra jeste kamera od 8 megapiksela sa mogućnošću snimanja HD video zapisa ClearBlack AMOLED ekran od 3.5″ koji radi u nHD rezoluciji (360×640 tačaka).  Osim toga, C7 ima 8 gigabajta interne memorije koja se može proširiti putem microSD slota. Konektivnost je obezbeđena putem WiFija, GPS-a i 3G-a.

Ipak, ne čini se da će C7 biti veliki hit, jer je od znatno moćnijeg modela N8 jeftiniji za svega 35 evra.

Leave a Reply