Mobile

Nokia E7 namenjena poslovanju i produktivnosti

Juče je  u Beogradu predstavljen najnoviji poslovni smart telefon kompanije Nokia, Nokia E7. Kratku prezentaciju o mogućnostima ovog telefona održao je Kaloyan Kanov, product manager kompanije Nokia, a okupljeni novinari i blogeri su imali prilike da iz prve ruke isprobaju mogućnosti ovog telefona i steknu utiske o njegovoj funkcionalnosti.

Sve veći broj ljudi ia potrebu da nastavi raditi i kada je u pokretu, pa je zbog toga veomavažno imati pravi uređaj sa kojim je moguće ostati povezan gde god se nalazili. Zahvaljujući telefonu Nokia E7, kancelarija je uvek na vašem dlanu. Uz kombinaciju pune QWERY tastature i zapanjujućeg ekrana od 4 inča osetljivog na dodir, komuniciranje i saradnja sa kolegama i klijentima nije nikada bila jednostavnija.

Nokia E7 dolazi sa nizom aplikacija namenjenim da vam omoguće da ostanete produktivni i kada ste u pokretu:

  • Održite sigurnost vaših podataka sa aplikacijom F-Secure
  • Koristite Quickoffice 6 Mobile Suite da vidite, izmenite ili napravite  Microsoft Office 2007 dokumente dok  ste u pokretu• Ostanite u kontaktu, i to na bezbedan način sa Microsoft Communicator Mobile
  • Koristite Ovi Maps  za besplatnu navigaciju  za pešake i vozače u preko 80 zemalja i saznajte sve što želite o najboljim mestima za izlaske ili prenoćište preko  Lonely Planet iMichelin servis

Iako Nokia E7 nudi širok dijapazon aplikacija namenjenih radu i zabavi, odabrali smo one kojie će pomoći produktivnost i poslovnost i pretvoriti Vaš E7 u vašeg kolegu od poverenja.

Leave a Reply