Mobile

Nokia Lumia 710

Dopadljivi Nokia Lumia 710, koji pokreće Windows Phone unose niz novih iskustava koji će svakodnevne trenutke da učine specijalnim, može biti personalizovan i izmenjivim poklopcima na poleđini kao i hiljadama aplikacija koje Lumia iskustvo donosi ljudima širom sveta. Nokia Lumia 710 osmišljen je da bi korišćenje društvenih mreža i fotografija bilo jednostavno, a iskustvo pretraživanja interneta preko IE9 pretraživača nezamenljivo.

Dostupan je u crnoj i beloj boji sa crnim, belim, cijan, ljubicastim i žutim poklopcima sa zadnje strane. I on poseduje procesor od1.4 GHz , hardversko ubrzanje i grafički processor, a visoke performanse donosi po veoma prihvatljivoj ceni. Očekivana cena modela Nokia Lumia 710 će biti približno 270 eura bez taksi i poreza.

Ultimativno mobilno muzičko iskustvo upotpunjuju u i slušalice Nokia Purity HD Stereo Headset by Monster kao i Nokia Purity Stereo Headset by Monster, dizajnirane u saradnji sa kompanijom Monster Cable, što će omogućiti niz vrhunskih audio aksesoara pomoću kojih će se najbolje iskoristiti potencijal Lumia serije telefona.

Nokia Lumia 710 će debitovati u Hong Kongu, Indiji, Rusiji, Singapuru i Tajvanu do kraja godine, a na ostalim tržištima početkom 2012. godine.

Nokia najavljuje i plan da portfolio svojih proizvoda predstavi i u Sjedinjenim Američkim Državama početkom 2012. godine, kao i u Kini, tokom prve polovine 2012 godine. Pored postojećih modela koji pokrivaju WCDMA i HSPA standard, Nokia planira i LTE i CDMA proizvode kojima će se zadovoljiti specifični tržišni zahtevi.

Leave a Reply