nokia-lumia-920
Mobile · Operateri

Nokia Lumia 920 Windows Phone 8 stigla u Vip radnje

Nokia Lumia 920 će se u ponudi naći u martu, a prvih 50 korisnika dobijaju na poklon Nokia bežični punjač.

U Vip ponudu stigla je Nokia Lumia 820, prvi Windows Phone 8 telefon ovog proizvođača na srpskom tržištu. Pored pune podrške za Office i Outlook, i ostalih Windows Phone karakteristika poput Live Tiles, Lumia 820 pruža mnoštvo ekskluzivnih Nokijinih servisa kao što su Nokia Drive, Nokia Music i Nokia City Lens.

nokia-lumia-920

Telefon poseduje pregledan 4,3 inčni Clear Black AMOLED ekran osetljiv na dodir, a pokreće ga snažan dvojezgreni S4 procesor od 1.5GHz i 1GB RAM. Za odlične snimke zadužena je kamera od 8 MP sa Carl Zeiss optikom, autofokusom i LED blicom, uz dodatne opcije poput Smart Shoot za pravljenje serije snimaka i kombinovanje najboljih delova u jednu fotografiju. Odlično korisničko iskustvo dopunjuje i memorija koja se može proširiti do čak 72 GB. Nokia Lumia 820 je dostupna u crvenoj i crnoj verziji, uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinara u tarifi Smart 5000, uz mesečnu pretplatu od 4.490 dinara.

Nokia Lumia 920 stiže u Vip radnje u martu, u žutoj i crnoj boji. Prvih 50 korisnika koji u Vipu izaberu novu

Nokia Lumia 920 dobijaju poseban poklon – originalni Nokia bežični punjač za brzo i jednostavno punjenje baterije telefona, Nokia wireless charging plate.

Leave a Reply