Mobile · Mobilne aplikacije

Nokia Messaging sada dostupan sa Windows Live Hotmail servisom

Nokia 5800 XpressMusic će od maja meseca podržavati Nokia Messaging push email uslugu

Windows Live Hotmail, jedan od najpopularnijih svetskih rešenja za email putem weba, je sada dostupan i na Nokia Messagingu, usluzi koja omogućava korisnicima pristup njihovom ličnom emailu putem Nokia uređaja. Nokia 5800 XpressMusic, Nokijin prvi uređaj sa ekranom osetljivim na dodir za široko tržište, će od maja takođe podržavati uslugu Nokia Messaging, čime će se pridružiti desetinama miliona Nokijinih uređaja koji su u upotrebi i već podržavaju ovu uslugu.

Nokia Messaging se trenutno može slobodno preuzeti i postaviti, a podržava najpopularnije svetske email servise – Windows Live Hotmail, Yahoo! Mail, Gmail, AOL Mail – kao i račune hiljda drugih email providera. Jednostavna za upotrebu, ova usluga omogućava pristup i do 10 ličnih email adresa na Nokia uređaju, a sve kroz jednu jedinu ikonu. Kada je Nokia Messaging postavljen, email adrese se mogu dodavati usluzi direktno na telefonu, ili putem Nokia Messaging web stranice (http://email.nokia.com).

Sa dodatkom Nokije 5800 XpressMusic, Nokia Messaging će biti dostupan na 20 različitih modela širom sveta, uključujući i nedavno najavljen model Nokia E75 koji je prvi uređaj dostupan sa unapred postavljenom uslugom Nokia Messaging, Nokia E71 – svetski najelegantniji qwerty uređaj, Nokia E63, Nokia E66 i Nokia N79. Ostali Nokia uređaji, poput modela Nokia E55, Nokia N97 i Nokia N86 8MP, će, kada krenu u prodaju, takođe podržavati Nokia Messaging.

Leave a Reply