Mobile

Nokia Oro – novi pametni telefon premium klase

Nokia Oro kombinuje kožu, zlato i safir kristal u prefinjen i stilizovan dizajn. Nokia Oro , vrhunski smart telefon sa ekranom osetljivim na dodir, uskoro će se naći u pordaji u Evropi . Dostupan samo u ograničenoj količini, Nokia Oro je izrađen kombinacijom kože koju isporučuje Bridge of Weir LeatherTM i 18-karatne pozlate , sa menu tasterom izrađenim od safir kristala. Ovaj vrhunski smart telefon poseduje kameru rezolucije 8 megapiksela i AMOLED ekran od ojačanog stakla dijagonale 3,5 inča, čineći ovaj uređaj čvrstim, živopisnog i bogatog karaktera .

Samo pakovanje Nokia Oro telefona govori o tome das mo stvorili smart telefon koji predstavlja pravo zadovoljstvo kada se drži u ruci i pruža zadovoljstvo kada se koristi “, rekao je Alesandro Lamanna , potpredsednik za marketing u kompaniji Nokia. ” Nokia Oro je izuzetna kombinacija delikatne izrade i pažljivo odabranih ekskluzivnih materijala. Dizajniran je uz nepogrešivu strast za detalje, bilo da su u pitanju zlatni detalji na uređaju, safir kristal menu taster ili ručno umotana koža na pozadini.”

Nokia Oro prodajno pakovanje takođe uključuje I 18-karatno zlatno izdanje nagrađene Nokia J bluetooth slušalice. Nokia J poseduje “Always Ready” tehnologiju – tako da korisnik može jednostavno da se javi i započne razgovor na telefonski pozivi – a omogućuje i do tri meseca autonomije između dva punjenja .

Isporuka Nokia Oro počinje u sledećem kvartalu i uključivaće najnoviji Simbian Anna softver, donoseći unapređeni način unosa teksta, poboljšane Ovi Mape i bolji pretraživač internet .

Leave a Reply