Mobile

Nokia Ovi App wizard takmičenje

U Srbiji je u toku nagradna igra kompanije Nokia zahvaljujući kojoj svi vlasnici aplikacije izradjene uz pomoć jednostavne Ovi app Wizard alatke mogu prijaviti svoju aplikaciju za takmičenje i osvojiti najnoviji smart telefon kompanije Nokia N8.

Kompanija Nokia pokrenula je 18. novembra nagradnu igru u Srbiji. Svi vlasnici aplikacije izrađene uz pomoć Ovi app Wizard alatke mogu, nakon objavljivanja aplikacije na Ovi Store-u, prijaviti svoju aplikaciju za takmičenje i osvojiti najnoviji smart telefon kompanije Nokia, Nokia N8.

Sve što je potrebno uraditi je od svog online medija ili bloga sa RSS feed-om, ili RSS feed-a Facebook profila napraviti aplikaciju koristeći veoma jednostavnu alatku Ovi app wizard  i da zatim aplikaciju objaviti na Ovi Store. Preostali korak je još samo prijava za takmičenje slanjem imena i prezimena, naziva aplikacije, kao i linka koji vodi ka njoj na adresu [email protected]

Prijave se primaju do 20. decembra. Nakon tog datuma, vlasnik novog Nokia N8 smart telefona biće kontaktiran na svoj e-mail. Kako bi svi učesnici imali jednake šanse, pobednik biti slučajno izvučen, sa tim što svako preuzimanje vaše aplikacije sa Ovi Store-a povećava šansu da to budete upravo vi.

Leave a Reply