Mobile

Nokia postaje deo prodajnog asortimana ComTrade-a

ComTrade je postao distributer Nokia telefona za teritoriju Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Nokia-logoOvo partnerstvo predstavlja veliki uspeh za kompaniju i dokaz da je ComTrade sposoban da ispuni visoke standarde koje Nokia postavlja svojim distributerima. Na ovaj način CT Computers će unaprediti svoju ponudu u segmentu mobilnih telefona i ponuditi svojim dilerima najnovije modele još pre nego što se pojave na domaćem tržištu.

Značaj ovog partnerstva ogleda se u činjenici da Nokia pokriva oko jedne trećine svetskog i regionalnog tržišta po ukupnom broju prodatih telefona. CT Computers se sada nalazi u situaciji da može da ponudi najbolje cene, stabilan lager, veliki izbor dodatne opreme i dostupnost modela u više boja. Uz sve ove prednosti i razrađenu prodajnu mrežu CT Computers-a, može se očekivati da će saradnja sa finskim gigantom pozitivno uticati na poslovne rezultate kompanije.

U ponudi CT Computers-a već se nalazi preko 40 novih modela Nokia telefona, a logično je da će ovaj broj biti sve veći kako saradnja napreduje. Uskoro se očekuje početak prodaje nove N900 generacije telefona zasnovanih na Maemo platformi.

Leave a Reply