Mobile

Nokia X6 i Nokia X3 – Muzička priča se nastavlja uz dolazak novih modela

Istražujući nove mogućnosti na koji način se prepustiti Nokia muzičkom iskustvu, Nokia je danas objavila da je lansirala novi model uređaja, Nokia X6. Sa kapacitetom od ukupno 35 sati rada, Nokia X6 predstavlja izuzetno jak zabavni uređaj, sa memorijom od 32 GM i 3,2 inčnim ekranom osetljivim na dodir.

Dizajniran da odgovori ukusu zaljubljenika u muziku, Nokia X6 ima ekran rezolucije 16:9 koji je optimiziran za fotografije, spotove i pretraživanje. Uz direktan pristup Ovi uslugama, Nokia X6 može okupiti i do 20 ljudi u virtuelnoj zajednici, kao što to čini Facebook, a sve to na ekranu uređaja.

Džo Harlou, potpredsednik komapnije Nokia rekao je: „Nokia X6 i Comes with Music usluga, čini prilično moćnu kombinaciju, omogućujući pritom muzičkim fanovima preuzimanje muzike na način na koji to nikada pre nisu radili – još brže, jednostavnije i sve to besplatno. Omogućujemo našim korisnicima jednostavan pristup hiljadama različitih numera, uz još jednostavniji uređaj koji će im to omogućiti.“

Nova Nokia X3 pridružuje se Nokia muzičkoj porodici. Nokia X3 dizajnirana je za istinske zaljubljenike u muziku. Uređaj ima prefinjenu notu elegancije i isporučuje se uz set zvučnika, integrisanog radija i kamere od 3,2 mega piksela.

Kako bi korisnici doživeli potpuno muzičko iskustvo, Nokia je predstavila i Nokia mini zvučnik MD 9, izuzetne snage u džepnoj veličini, kao i Nokia Bluetooth set BH-505, slušalice koje će korisnicima pružiti izuzetno jasan zvuk i mogućnost razgovora u bilo kom bučnom okruženju. Očekivana cena za Nokia X6 je 450 evra bez poreza, dok je očekivana maloprodajna cena modela Nokia X3 115 evra, takođe bez poreza. Oba uređaja biće dostupna u poslednjem kvartalu 2009. godine.

Leave a Reply