Mobile

Nokia.mobi obogaćuje mobilni internet sa Here&Now ponudom

Popularni mobilni web sajt Nokia.mobi je proširio je svoju ponudu plasiravši Here&Now (Ovde&Sada) funkciju, novi odjeljak koji sadrži najnovije vesti iz celog sveta, muzike, poznatih ličnosti, kao i informacije o Nokia uslugama i proizvodima.

Označenoj u svakom Nokia uređaju, Nokia.mobi stranici pristupaju milioni korisnika širom sveta. “Svojim kvalitetnim sadržajem u saradnji sa partnerima kao što su Reuters i Rollingstone.com, sekcija Here&Now (Ovde&Sada) nudi korisnicima više koristi od Nokia.mobi i mobilnih usluga uopšteno”, kaže Juha Rytkönen, Direktor Nokia.mobi.

„Here&Now (Ovde&Sada) će podstaknuti korisnike da se češće vraćaju i provode više vremena na Nokia.mobi, što je sjajna vest za sve veći broj oglašivača koji koriste Nokia.mobi kao platformu za svoje mobilne marketinške kampanje,“ dodao je Tom Henriksson, Voditelj Nokia Interaktivnog Oglašavanja.

Nokia.mobi već je popularna među oglašivačima uključujući BMW, American Express i Universal Pictures; Here&Now (Ovde&Sada) otvara nove mogućnosti za oglašavanje uz zanimljive vesti i zabavne sadržaje koji su namenjeni ciljnoj grupi u dobi od 18-35 godina.

Različiti sekcije internet stranice omogućavaju korisnicima da:

– Slušaju muziku
– Preuzimaju sadržaje
– Čitaju “buzz” o svetu poznatih
– Saznaju najnovije novosti
– Pregledavaju mobilnu mrežu
– Otkrivaju Nokia usluge i proizvode

Here&Now (Ovde&Sada) je deo Nokia Media Network (Nokia Medijske Mreže), napredne mobilne oglašavajuće mreže koja se sastoji od vodećih izdavača kao što su Reuters i Hearst, partneri operateri kao Sprint i Airtel, i Nokia usluga. Dostupan je putem vašeg Nokia uređaja i Nokia.mobi/hereandnow.

Leave a Reply