Mobile

Nova LG Prada

LG Electronics, jedan od vodećih svetskih tehnoloških i lidera u dizajnu i PRADA Group objavili su partnerstvo koje je rezultiralo novim modelom Prada telefona, novom ikonom modernog stila i prestižnog dizajna. Očekuje se da pojaviti do kraja godine.

Skoro identičan veoma uspešnoj originalnoj Pradi, novi telefon ima skrivenu ultratanku tastaturu koja, uz samo jedan lagani potez rukom, isklizava sa donje strane aparata. Kako se lagano pojavljuje, isto tako neprimetno i nestaje.

LG-jeva nova Prada je dugo očekivani naslednik originalnog Prada telefona koji je prvi proizašao iz partnestva izmedju velikih svetskih brendova, LG-ja i Prade.

Prada telefon ušao je u istoriju kao prvi full touch-screen telefon koji se pojavio na tržištu. Pored svih karakteristika najnaprednijeg mobilnog telefona, bio je i pionir u estetskom rešenju i ubrzo je zauzeo vodeće mesto zahvaljući višemilionskoj prodaji na tržištu sve zahtevnijih kupaca.

Elegantan izgled u kombinaciji sa sofisticiranim digitalnim interfejsom postavio je standard nekoliko spenika viši od dotadašnjih telefona.

Jedinstvena QWERTY tastatura dizajnirana je tako da bude maksimalno jednostavna za korišćenje. Metalni osećaj u ruci daje prijatan osećaj pri dodiru i tipkanju koji je usaglašen sa tankim kućištem.Srebrna tastatura, uz dodatnu dugmad za zvanje i prekidanje veze koja se nalaze na ekranu, potpuno se uklapa u minimalistički koncept.

Ostale napredne osobine podrazumevaju 3G kompatibilnost sa video pozivima, 7.2Mbps HSDPA, full HTML pretraživač, kameru od 5 megapiksela sa sočivima Schneider-Kreuznach i Wi-Fi.

Drugi Prada telefon ne služi samo za uživanje, to je luksuzno dizajniran uređaj koji može da se takmiči sa tehnološki najnaprednijim uređajima na svakom nivou.

Novi Prada telefon biće dostupan u najvećim prodajnim prostorima u Italijij, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Španiji i Holandiji do kraja 2008-me.

One thought on “Nova LG Prada

Leave a Reply