Mobile

Nova Logitech navlaka sa tastaturom za Apple iPad

Danas je Logitech najavio proširenje svoje linije dodataka za tablete s novim Logitech ultratankim navlakama s tastaturom za iPad Air, iPad mini i iPad mini s Retina displejem. Ovi Logitechovi nagrađivani proizvodi sada su poboljšani i vidno fleksibilniji, sa još tanjom i lakšom navlakom sa tastaturom i novim mogućnostima u prilagođavanju ugla gledanja na vašem iPadu.

“Način na koji koristimo iPad se promenio,” izjavio je Mike Culver, potpredsednik i generalni menadžer za mobilnost u Logitechu. “iPad ne služi više samo za konzumaciju sadržaja nego upravo za kreiranje novog sadržaja gde god da se nalazite. Ultratanku Logitech navlaku s tastaturom razvili smo u novim smerovima što iPad tako čini još tanjim, lakšim i fleksibilnijim. Ova navlaka je vaša druga polovina iPada.”

 

ipad-navlaka-tastatura

Navlaka ima fleksibilnije žljebove za pozicioniranje iPada, a povezana je s iPadom zahvaljujući  magnetnoj kopči i ujedno osigurava da možete postaviti iPad pod savršenim uglom gledanja za udobnije tipkanje. Bluetooth tastatura ima dobro raspoređene tipke s optimiziranim pozicijama i iOS prečicama kako bi se obezbedilo udobno i brzo kucanje.

Logitech ultratanka navlaka s tastaturom ima poboljšan dizajn tako da je još tanja i lakša nego pre sa svega 6.4mm debljine, a teška je svega dve trećine težine iPada. Navlaka savršeno prijanja i nadopunjuje iPad. Zahvaljujući metalnoj kopči i aluminijskoj konstrukciji tastature možete biti sasvim sigurni da će iPad i ultratanka navlaka s tastaturom ostati čvrsto povezani.

 

Dosupnost

Preporučena maloprodajna cena za Logitech ultatanku navlaku s tastaturom iznosi 99,99 evra za iPad Air, a 79,99 evra za iPad mini i iPad mini s Retina displejem. Očekuje se da će proizvodi biti dostupni na logitech.com i u Appleovim prodavnicama u junu 2014. godine.

Leave a Reply