Mobile · Operateri

Nova mt:s numeracija 066 nudi potpunu kontrolu troškova

Mobilne komunikacije u Srbiji od juče postaju bogatije za novu numeraciju 066 – novi brend koji unosi potpuno novi pristup i nove pogodnosti, sasvim po meri korisnika. Ponuda i usluge novog brenda 066 ujedno će omogućiti korisnicima i sasvim novi doživljaj i iskustvo komunikacija.

Novi brend 066 želi da se prema korisnicima uvek postavi jasno i direktno – i zato je cena poziva prema svim mrežama u nacionalnom saobraćaju ista. 066 nudi samo konkretne stvari, a jedna od specijalnih pogodnosti je ista cena MMS i SMS poruka. Korisnik od danas u svakom trenutku ima potpunu kontrolu nad potrošnjom, a takođe i pogodnost od 100 minuta video poziva i 100 MB za prenos podataka mesečno. Svaki korisnik takođe dobija šestocifreni broj.

Kao drugu novinu na našem tržištu, u ponudi je opcija Probaj me, tako da korisnik po prvi put može da proba uslugu i da potom odluči da li će nastaviti da je koristi. Na taj način, korisnik dobija mogućnost da tri meseca proba da li mu odgovaraju sve prednosti koje dobija izborom profila 066 i potom donese odluku. Nakon isteka probnog perioda, 1. decembra, korisnik može da prenese svoj broj u postpaid tarifni profil 066 ili će mu, u suprotnom, broj biti ukinut.

Leave a Reply