Mobile · Operateri

Nova mt:s rešenja – DuoSIM i Čuvar imenika

mt:s je obogatio ponudu jedinstvenim i korisnim rešenjima u vidu DuoSIM usluge koja omogućava da na jednoj kartici budu dva vaša broja, tako da sad mt:s korisnici mogu da spoje posao i zadovoljstvo preko samo jednog telefona.

Sami odabirate sa kog ćete broja da pozivate, putem DuoSIM aplikacije u meniju telefona ili pri samom uključivanju telefona. Sa memorijom od čak 128 kB, DuoSIM kartica vam takođe pruža mogućnost razdvajanja privatnih i poslovnih kontakata.

Ukoliko već imate jedan ili dva broja iz mt:s mreže, možete ih zadržati ili dobiti dva nova broja, s tim da bar jedan od njih bude postpaid ili Biznet. Cena DuoSIM kartice, u zavisnosti od kombinacije, kreće već od 800,00 dinara.

Druga usluga je Čuvar imenika koja vam je na raspolaganju za mesečnu pretplatu od samo 50,00 dinara. Više se ne može desiti da izgubite neki od brojeva telefona u vašem imeniku jer ova praktična usluga čuva sve kontakte sa vaše SIM kartice na mt:s serveru. Čuvanje i sinhronizacija podataka je jednostavna putem mt:s mreže, bez povezivanja kablom telefona i računara.

Uslugu mogu koristiti svi prepaid i postpaid korisnici koji imaju aplikaciju u MTS MENI-u na svojoj kartici. Ostali korisnici imaju mogućnost zamene kartice u mt:s poslovnicama.

Leave a Reply