Mobile · Operateri

Nova mt:s usluga – SMS asistent

SMS asistent je usluga koja će Vam olakšati komunikaciju i postati vaša desna ruka.

U okviru usluge, imate na raspolaganju sledeće servise:

  • SMS kopija na e-mai
  • Prosledi moj SMS
  • SMS automatski odgovor
  • Moj SMS potpis

Probajte novu mt:s uslugu koja će Vam olakšati komunikaciju i postati vaša desna ruka. SMS asistent je dostupan svim prepaid i postpaid korisnicima, a omogućava korišćenje sledećih servisa:

  • SMS kopija na e-mai
  • Prosledi moj SMS
  • SMS automatski odgovor
  • Moj SMS potpis


Vam omogućava da kopirate dolazne i/ili odlazne poruke na određenu e-mail adresu koju vi odaberete. Na ovaj način možete da skladištite svoje SMS poruke duže vreme, da pregledate SMS poruke i na vašem računaru, bez opasnosti da ćete prepuniti ograničeni Inbox za primljene SMS-ove na mobilnom telefonu.

Nakon što definišete određenu e.mail adresu, na nju će stizati mail sa sadržajem SMS poruke koju ste primili ili poslali, gde će se u polje Pošiljalac nalazitii vaš broj telefona, a u predmetu će pisati “SMS koji je korisnik sa broja A poslao korisniku na broj B”, što predstavlja vaš broj i broj sa koga ste primili ili na koji ste poslali SMS poruku, dok bi u telu maila bio sadržaj SMS poruke.

omogućava da svi dolazne SMS poruke budu prosleđene na broj telefona po Vašem izboru, u okviru mt:s mreže. SMS ne može biti prosleđen na broj iz druge mreže.

omogućava automatski odgovor na poruke koje su stigle na Vaš broj. Možete unapred da dafinišete tekst koji će biti poslat automatski kao odgovor na SMS koji ste primili.

je servis koji omogućava da personalizujete svoje odlazne SMS poruke, odnosno da unapred definišete tekst koji će se automatski dodavati na sve SMS poruke koje šaljete. Maksimalna dužina potpisa je 40 slovnih mesta.

Prijavu za uslugu možete obaviti  slanjem SMS poruke sa tekstom PRIAVA na broj 7779. Ukoliko želite da kontinuirano koristite ovu uslugu, neophodno je da se za njeno korišćenje prijavljujete svakog meseca. U bilo kom trenutku pre isteka perioda pružanja usluge, možete da se ponovo prijavite i ona će automatski biti produžena za naredni period.

Mesečna pretplata za uslugu traje 30 dana i iznosi 100 dinara (bez PDV-a).


Više informacija možete pročitati ovde.

Leave a Reply