excite
Mobile

Nova paleta Excite tableta kompanije Toshiba

Nova paleta Excite tableta kompanije Toshiba pruža vrhunske performanse sa naprednim multimedijalnim iskustvom. Android™ 4.2 Jelly Bean porodica Toshiba tableta od 25.7 cm (10,1”) sa izuzetnim novim funkcijama i karakteristikama

excite

  • Excite Pro: superiorni zvuk sa integrisanim harman kardon® stereo zvučnicima, displejom od 2560 x 1600 sa fantastično oštrom PixelPure visokom rezolucijom napravljenim od stakla sa čvrstim premazom za prefinjenu video reprodukciju uz pomoć najnovijeg NVIDIA® Tegra™ 4-jezgrenog procesora
  •  Excite Write: slično Pro verziji, i sa dodatkom Toshiba specijalnom digitalnom olovkom (Digitizer Pen) i TruNote aplikacijom za rukopis
  • Excite Pure: svestran, pristupačna funkcionalnost, optimizovane performanse za veb, video i opuštene 3D igrice uz pomoć tehnologije NVIDIA® Tegra™ 3 procesora

excite Toshiba Excite tableti u tri različite verzije

Sve verzije su dostupne sa opcionim Toshiba Keyboard Cover, koji se isporučuje sa njim ili kao dodatna oprema. Poklopac ima integrisanu mehaničku tastaturu za brz i precizan unos teksta, a služi i kao zaštita za tablet. Prodaja novih Toshiba Excite Pure, Pro i Write tableta počeće u Evropi u trećem kvartalu 2013.

Tanak i lagan sa baterijom koja dugo traje „Tržište za tablet računare se širi“, rekao je Matt McDowell, Direktor marketinga, odsek Digitalni proizvodi i usluge u Toshiba Europe GmbH. „U kompaniji Toshiba smo posvećeni podsticanju ovog ogromnog zahteva korisnika za visokokvalitetnim uređajima koji dodaju nove funkcije u iskustvo korišćenja tableta tako što dozvoljavaju korisnicima da kreiraju medije sa svojim uređajem kao i da koriste medije.

Sa ovim novim Excite modelima, korisnici mogu da koriste svoj tablet kao kreativnu tablu i da šire svoju kreativnost i produktivnost posebno sa modelom Excite Write.“ Sve verzije dolaze sa preciznim srebrnim završnim slojem sa tačkastom teksturom za čvršće držanje. Takođe su izuzetno tanki sa samo 10,5 mm, i teški samo 600 grama.

U kombinaciji sa opcionim poklopcem tableta sa integrisanom Bluetooth tastaturom ukupna težina je samo 1,1 kg. Sve verzije se isporučuju sa velikim kapacitivnim ekranom od 25,7cm (10,1”) sa odnosom širine i visine 16:10 koji podržava dodir sa svih deset prstiju. Excite Write je opremljen i sa Corning® Gorilla™ Glass 2 da bi se obezbedila dodatna zaštita ekrana od grebanja i udaraca. Prosečno trajanje baterije novog Excite tableta je impresivnih 10 sati sa jednim punjenjem.

Toshiba Excite 10 LE back Toshiba Excite tableti u tri različite verzije

Prefinjen zvuk i video

Pored ovih opštih karakteristika, sve karakteristične verzije u okviru Toshiba Excite linije tableta imaju svoje specifične karakteristike, koje su dizajnirane da dodatno iskoriste određena korisnička scenarija. Uz pomoć najnovijeg NVIDIA® Tegra™ 4-jezgrenog procesora, Excite Pro i Write pružaju optimalnu ravnotežu obavljanja više istovremenih zadataka, prefinjenu grafiku i izuzetnu efikasnost napajanja.

Bez obzira da li se koristi za brzo veb pretraživanje, snimanje HD slika, igranje igrica kao na konzoli ili gledanje video sadržaja na super oštrom ekranu PixelPure tableta od 2560 x 1600, ovaj procesor visokih performansi obavlja sve zadatke sa lakoćom.

Za dodatno oživljavanje multimedijalnog iskustva Excite Pro i Write pružaju odlične audio performanse, sa dva integrisana harman kardon® zvučnika i DTS™ softverom za poboljšanje zvuka. S obzirom na odlične audio i video mogućnosti koje poseduju ovi Excite modeli, oni pružaju iskustvo kao u bioskopu na kompaktnom, ultra mobilnom ekranu tableta

toshiba excite 10 Toshiba Excite tableti u tri različite verzije

Funkcija pisanja rukom sa jedinstvenim softverom

Pored ovoga, Excite Write takođe prvi put prikazuje novu Toshiba Digitizer funkciju za tablete i isporučuje se sa digitalnom olovkom za brzi i intuitivni unos i Toshiba TruNote komplet aplikacija za prepoznavanje rukopisa.

Digitalna olovka je predviđena da oponaša realno iskustvo pisanja pravom olovkom na papiru dok inovativne Toshiba razvijene funkcije dozvoljavaju korisnicima da naprave skice, beleške i da švrljaju na displeju, i unos digitalizuju u realnom vremenu tako da se može urediti u uobičajenim Office aplikacijama.

Sa TruNote je moguće i pretraživati kroz dokumente jednostavnim pokretom za pisanje. Funkcija TruCapture je izuzetno korisna za kopiranje sadržaja sa bele table ili flip table preko veb kamere i za čuvanje u digitalnom obliku u tabletu. Sa ovim dodatnim funkcijama, Excite Write je idealan za kombinovanu upotrebu, za odmor i profesionalnu upotrebu.

Opremljen sa korisnim softverom

Izuzetno pristupačan Excite Pure pruža kompletnu funkcionalnost tableta. Omogućeno pomoću NVIDIA® Tegra™ 3 procesora, korisnici dobijaju optimizovane performanse za veb pretraživanje, video snimanje i reprodukciju, kao i za opušteno igranje igrica, uključujući podršku za 3D igrice i povezivanje na popularne igračke konzole i kontrolere. Sve nove verzije tableta Excite se isporučuju sa nizom korisnih funkcija, uključujući Resolution+ komplet alataka kompanije Toshiba koji unapređuje video sadržaj poboljšanjem boje, kontrasta, detalja ivice i smanjenjem šuma. Excite Pro i Write modeli koriste i prednosti 3D upravljanja bojama i poboljšanja mobilne teksture. Dodatni softver obuhvata ThinkFree Office Mobile za Android sa aplikacijama funkcija i nekoliko alatki za poboljšanje zvuka, kao i niz funkcija za povezivanje, uključujući WiFi Certified Miracast™2 na Pro i  Write verzijama, koje omogućavaju korisnicima da bežično pošalju sadržaj sa tableta na veliki ekran TV.a.  Postoji i direktna veza sa Google Play™ prodavnicom, koja pruža pristup preko 700,000 aplikacija koje su dostupne za preuzimanje. izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply