Mobile

Nova serija mobilnih grafičkih NVIDIA procesora za mobilno igranje

Nova serija mobilnih grafičkih procesora kompanije NVIDIA uz povećanje perfomansi donosi i kompletno nove mogućnosti za mobilne gejmere
Kompanija NVIDIA danas predstavlja novu GeForce 800M seriju grafičkih procesora namenjenih laptop računarima koji donose povećanje perfomansi od 30 do 40 procenata u odnosu na staru generaciju. Iako je povećanje perfomansi samo po sebi dosta značajno pored toga NVIDIA takođe predstavlja i nove tehnologije koje mobilnim gejmerima značajno poboljšavaju iskustvo igranja igara u pokretu.
NV_GTX_batteryboost-FINAL-smaller
Najznačajnija tehnologija je NVIDIA Battery Boost koja omogućava gejmerima da se odvoje od strujne utičnice i uživaju još više u svojim omiljenim igrama u pokretu uz do dva puta duže trajanje baterije.
Jako popularni GeForce ShadowPlay takođe dolazi na laptop računare od danas i omogućava mobilnim gejmerima da snimaju svoje gejming sesije i podele video klipove sa prijateljima, bez značajnog uticaja na perfomanse.
Takođe uz sve to od sada i gejmeri na laptopovima mogu da uživaju u GameStream tehnologiji koja omogućava strimovanje igara na mobilne uređaje kao što je NVIDIA SHIELD.

 

Leave a Reply