xperia-zu
Mobile

Nova Sony Xperia na procurelim fotografijama

Pojavile su se nove procurele fotke Sony-jevog phableta  u najavi kao Togari, a najavljena je i promena imena. Togari će u stvari biti imenovan kao Sony Xperia ZU, te će kao i Galaxy Notebiti bez osnovnih fizičkih tastera.

 

xperia-zu

Procurele fotografije prikazuju beli model Xperia ZU (Sony Xperia Z Ultra), koji nastavlja dizajn estetiku Xperia linije. Poleđina uređaja je blago zaobljena za razliku od prednjive, i očigledno je presvučena mekanom plastikom koja pomaže da uređaj bolje naleže u ruci.

xperiaz2 Sony Xperia ZU: procurele nove fotke

Iako službene specifikacije uređaja još uvek nisu dostupne, AndroidRevija najavljuje da se od Xperia ZU očekuje da  će imati 6,44-inčni ekran sa rezolucijom od 1080p, quad-core Snapdragon 800 procesor koji radi na  2,2 GHz, 16 GB interne memorije, 2 GB RAM-a, 8MP zadnju kameru i 1,3 MP prednju.

Za Xperia ZU se najavljuje da će šasija biti od legure magnezijuma, te da će imati i dual-SIM podršku, a za dobru autonomiju zadužena je naterija kapaciteta 3000 mAh. Uređaj bi trebao doći u dve boje kućišta, crnoj i beloj.

Leave a Reply