Mobile

Nova verzija mobilnog vodiča PLAY2GO 1.1

Fort Mobile je danas predstavio novu verziju mobilnog vodiča PLAY2GO. U njoj su postavljeni temelji za razvoj univerzalne platforme za “mobilizovanje” web sadržaja putem povezanih play2go.forms mikro-dokumenata u XML formatu. play2go.forms dokumenta moguće je kontekstualno vezati za klijente i njihove prezentacije, čime se otvaraju nove mogućnosti mobilnog marketinga.

Kao primer play2go.forms dokumenta predstavljan je turistički vodič za Srbiju na engleskom. Akcenat daljeg razvoja u narednom periodu biće unapredjivanje prikaza i generisanja play2go.forms dokumenata.

Druga značajna novost u novoj verziji je play2go.market servis putem koga je ostvarena mogućnost distribucije i realizacije promotivnih ponuda i kupona putem SMS poruka. Ovim putem se drastično pojeftinjuje i olakšava distribucija i ubrzava njihova realizacija u odnosu na standardne metode. Klijenti putem web sajta imaju mogućnost administracije kupona, pregleda izveštaja i primanje obaveštenja o preuzimanju kupona putem SMS ili email poruke.

Ostale novosti u verziji 1.1 su prikaz vremenske prognoze za odabranu lokaciju putem weather.com servisa, lokalizacija korisničkog interfejsa za engleski i srpski jezik, kao i njegova promena i “modernizacija” izgleda. Aplikacija podržava većinu aktuelnih modela telefona, pri čemu se preporučuju noviji Nokia i Sony-Ericsson modeli sa kojima se postiže najbrži rad. Telefoni manjih rezolucija ekrana rade u “tekstualnom” modu, sa ograničenim mogućnostima. Aplikacija je besplatna za korišćenje i preuzima se sa WAP stranice http://play2go.mobi. Korisnicima je za upotrebu jedino potrebna aktivirana GPRS usluga.

Leave a Reply