Mobile · Operateri

Novi CD Gorana Bregovića uz 066 karticu sa 1.000 dinara kredita

Mobilna telefonija Telekoma Srbije i Music Star Production predstavili su danas svoju saradnju u okviru novog albuma Gorana Bregovića „Alkohol”.

Svi ljubitelji Bregovićeve muzike, počev od 1. decembra, u periodu od mesec dana, moći će da nabave svoj primerak CD-a isključivo u mt:s poslovnicama kupovinom Probaj me 066 kartice po ceni od 500 dinara sa 1.000 dinara kredita.

Novi album Gorana Bregovića „Alkohol” snimljen je iz dva dela: „Šljivovica” i „Šampanjac”. Prvi deo albuma je snimljen prošle godine u Guči, Beogradu i Skoplju, kada je poznati muzičar oduševio sve posetioce Sabora trubača, dok je drugi deo sniman u Milanu i Torinu.

„Dolazim iz okruženja gde se muzika stvara da bi uz nju moglo da se veseli. Mi nemamo druge muzičke tradicije. Neki muzičari pokušavaju da kopiraju evropske elemente, ali ako želimo da budemo iskreni, moramo da kažemo da je u našoj muzici bitno da možemo da pijemo dok je slušamo. To je naša tradicija”, naveo je Goran Bregović.

mt:s i Music Star Production na ovaj način nastavljaju saradnju, koja je započela organizacijom beogradskih koncerata svetskih muzičih atrakcija – grupa The Rolling Stones i The Police.

U osvrtu na nastavak saradnje, direktor Sektora za marketing Telekoma Srbija Radisav Vulićević je izjavio: „Veliko nam je zadovoljstvo što smo saradnju sa Music Star Production-om nastavili ovakvim projektom – albumom koji promoviše muziku sa ovih prostora u svetskim okvirima. Počev od 1. decembra, svi ljubitelji ove muzike moći će svoj primerak da nabave ekskluzivno na mt:s prodajnim mestima kupovinom Probaj me 066 kartice.”

Generalni producent Music Star Production-a, gospodin Raka Marić, zadovoljan je saradnjom sa Mobilnom telefonijom Srbije: ”Ovo je veoma uspešna saradnja koja je počela sa Rolling Stones-ima, preko The Police i obuhvatila i saradnju sa velikom svetskom zvezdom Goranom Bregovićem. Nama iz Music Star-a je zadovoljstvo raditi sa velikom kućom koja ima osećaj za prave vrednosti. Našu saradnju sigurno nastavljamo dalje koncertnim aktivnostima u narednim godinama.”

Tarifni profil Probaj me 066 svakom korisniku omogućava da se do 1. aprila uveri u sve njegove prednosti. Naime, 066 postpaid tarifni profil nudi potpunu kontrolu troškova, tako da korisnik uvek plaća račun u iznosu od 500 dinara (sa PDV-om). Za taj iznos, dobija 1.000 dinara kredita, 100 minuta video poziva i 100 MB za prenos podataka i svi navedeni bonusi obnavljaju se početkom svakog meseca. U zavisnosti od svojih potreba, korisnik tokom meseca može dodatno da dopuni svoj postpaid račun. Nakon isteka probnog perioda, korisnik može da prenese svoj broj u postpaid tarifni profil 066 Kontrola troškova i da nastavi sa korišćenjem svih pogodnosti.

Leave a Reply