Mobile

Novi HTC One (M8) uskoro u Telenoru

Najnoviji HTC One (M8) dostupan je svim Telenor korisnicima koji žele da ovaj telefon poruče unapred, a u prodavnice stiže početkom maja. Telenor svojim korisnicima omogućava da navodno (i drugi operateri uglavnom puštaju u prodjau u isto vreme) budu prvi koji će imati najnovije pametne telefone na tržištu.

Najbrži kupci koji uređaj naruče putem Telenorove Internet prodavnice dobijaju na poklon inovativnu futrolu HTC Dot View.

HTC One M8 Novi HTC One (M8) može da se poruči u Telenoru

HTC One (M8) ima Duo kameru sa dva LED blica i brzim autofokusom koja korisniku omogućava snimanje vrhunskih fotografija i video zapisa, kao i prednju kameru od 5 megapiksela. Motion Launch opcija olakšava svakodnevne zadatke tako što predviđa potrebe i navike korisnika, pa je tako moguće, na primer, odgovoriti na poziv bez dodirivanja ekrana.

Elegantno dizajnirano kućište napravljeno je od visokokvalitetnog metala. Baterija ovog telefona traje i do 40 odsto duže u poređenju sa prethodnim modelom, a korisnik može aktivirati i ekstremni režim uštede energije sa kojim će baterija trajati i do 14 dana.

HTC One (M8) pametni telefon je veći od svog istoimenog prethodnika, ima ekran veličine 5 inča, što korisniku omogućava bolji pregled sadržaja. Njegov četvorojezgarni procesor radi jačinom od 2.3 gigaherca, a koristi operativni sistem Android 4.4 sa najnovijim HTC Sense 6 korisničkim interfejsom.

Uz novi Premium paket ovaj telefon možete kupiti po ceni od jedan dinar.

Leave a Reply