Mobile

Novi Lenovo MIIX3 tableti

Kompanija Lenovo danas je najavila novi uređaj MIIX 3, veoma pristupačan, lagani tablet koji je sličan Windows laptopovima.

Dizajniran za današnjeg potrošača koji je stalno u pokretu, MIIX 3 stiže u dve veličine, 8 i 10 inča. Tablet od 10 inča stiže sa tastaturom, tako da korisnici mogu da biraju kako žele da rade – pomoću tastature ili pomoću ekrana osetljivog na dodir.

„Napravili smo MIIX 3 u želji da korisnicima ponudimo više izbora kad su u pitanju tableti,“ rekao je Bai Peng, generalni menadžer i potpredsednik poslovne jedinice Notebook Business Unit, Lenovo. „MIIX 3 stvara idealni balans među stvarima o kojima korisnici najviše brinu – funkcije i mogućnosti, težine i cene.“

Lenovo Miix 3

 

Pogodni Windows konvertibilni tablet

Napravljen od aluminijumskog kućišta debljine samo 0,36 inča i težine ispod pola kilograma, MIIX 3 nudi vrhunski doživljaj. Zapanjujući ekran koji odbija odsjaj dostupan je uz oba modela i lako se adaptira i na svetle i na tamne uslove u ambijentu. Multitouch tehnologija osetljiva na dodir u10 tačaka omogućava korisnicima da koriste svoj tablet naviše načina.

MIIX 3 stiže sa već instaliranim softverom Windows 8.1 sa Bing-om i obuhvata jednogodišnju pretplatu na ceo softver Windows Office 365Iako je optimizovan za produktivnost, MIIX 3 se može pohvaliti i opcijama zabave takođe. Osim svog svetlog ekrana, takođe ima i HD veb-kameru od 720p i integrisanu grafičku karticu Intel® koja pruža korisnicima realističniji doživljaj komuniciranja sa prijateljima i porodicom licem u lice.

Sa skoro 64GB prostora na kartici Mikro SD, korisnici mogu takođe da ponesu sa sobom omiljene filmove i muziku. I imaće do pet sati rada baterije i Intel® Atom™ procesor koji štedi energiju. Dodatne opcije obuhvataju integrisani Bluetooth 4.01, 2GB DDR3L memorije i Wi-Fi konekciju.

Cena i dostupnost

Modeli Lenovo MIIX 3 od 8 i 10 inča biće dostupni od 20. novembra preko partnerske mreže kompanije Lenovo.

Leave a Reply