Mobile · Operateri

Novi MMS konkurs “Imamo jedni druge”

mt:s poziva sve zainteresovane da u septembru zajedno obeležie deseti rođendan mt:s, a prvi korak je pokretanje MMS konkursa pod nazivom „Imamo jedni druge”. Svi mt:s korisnici, posebno ljubitelji amaterske fotografije, od 1. do 30. septembra mogu da šalju svoje priloge na broj 5565, odnosno portal Mondozoom, na kojem će potom ocenjivati pristigle fotografije.

Deset najbolje ocenjenih fotografija biće nagrađeno izuzetno atraktivnim mobilnim telefonom Samsung G810, jednim od najboljih u ponudi na našem tržištu. Kao specijalni poklon za sve korisnike jeste i nova cena MMS, koja će tokom septembra iznositi svega 5 dinara (bez PDV-а).

MMS konkurs „Imamo jedni druge“ ponovo će biti prilika za članove Mondozoom zajednice i druge korisnike da mobilnim telefonom fotografišu neke interesantne, upečatljive ili po bilo čemu zanimljive trenutke i šalju ih na portal Mondozoom.

Svi učesnici i posetioci portala mogu da ocenjuju i komentarišu fotografije, da se bore za svoje favorite i tako izaberu najbolje. Priloge za konkurs treba poslati do 30. septembra, a glasanje i ocenjivanje je omogućeno od početka konkursa, 1. septembra, sve do 15. oktobra.

Dodatne informacije o uslovima konkursa mogu se pronaći na adresama: www.mondozoom.com i wap.mtsmondo.com/Extra/MondoZoom

Pored izuzetno povoljne cene MMS, Mobilna telefonija Srbije je u septembu pripremila brojna iznenađenja i pogodnosti za sve svoje korisnike, među kojima je i cena poziva za Friends&Family brojeve u prepaid tarifama u iznosu od 1 dinara (bez PDV-a) po minutu. Isto tako, korisnici postpaid tarifnih profila u septembru će dobiti specijalne bonuse, o čemu će biti obavešteni SMS porukom.

Leave a Reply