Mobile

Novi Samsung Galaxy S5 Sport

Samsung Galaxy S5 Sport je novi Samsungov telefon iz više klase koji je za sada na žalost dostupan samo korisnicima Sprint mreže, prenosi Android Revija.

U osnovi radi  se o rebrendiranomGS5 Active modelu koji jer bar u SAD bio dostupan samo korisnicima AT&T mreže, dok je ovaj namenjne Sprintovim korisnicima.

galaxy s5 sport Novi Samsung Galaxy S5 Sport

 GS5 Sport ima 5,1-inčni 1080 ekrna i 2,5GHz Qualcomm Snapdragon procesor. Tu je takođe 2GB RAM-a, 16GB prostora za podatke, zatim podrška za IP67 standard otpornosti na vodu i prašinu, Spark network podršku i Android 4.4.2 KitKatu paketu.

s5-sport

U odnosu na Active, Sport model se najviše razlikuje na poleđini, koji dolazi u plavoj ili crvenoj boji višnje i sa  teksturomtako da se telefon lakše drži u ruci. Na prednjem delu, tu su isti dugmići kao i kod Active modela.

Pored neznatno izmenjenog izgleda, GS5 Sport takođe uključuje šest meseci Spotify servisa i godinu dana besplatnog MapMiFitness MVP servisa, sa ciljem dodatne optimizacije telefona za one koji telefon koriste u sportske svrhe i druge aktivnosti na otvorenom.

Leave a Reply