Mobile

Novi Samsung GALAXY Tab4 tableti

Samsungova nova generacija GALAXY Tab4 tableta korisnicima pruža prilično bogato multimedijalno iskustvo u kvalitetnom i lako prenosivom kućištu. Kao takav odlično je rešenje za gledanje filmova i deljenje sadržaja s prijateljima i porodicom.

Novi GALAXY Tab 4 uređaji dostupni su u tri verzije, od 10.1, 8.0 i 7.0-inča s WXGA ekranom odnosa slike 16:10 koji korisnicima daje omogućava jedinstveno iskustvo prilikom gledanja video sadržaja, igranja igara ili čitanja digitalnih sadržaja poput e-knjiga.

Galaxy-Tab4-10

Pomoću Multi Window opcije, korisnici se mogu jednostavno prebacivati između aplikacija i prozora web stranica koristeći sadržaje s lakoćom.

Nova linija GALAXY Tab4 uređaja dolazi opremljena s nizom usluga i funkcija, koje omogućavaju korisnicima da koriste sadržaje i ostanu povezani s bližnjima gde god se nalazili. Tako su korisnicima na raspolaganju usluge poput Group Playa za brzu i jednostavnu razmenu muzike, dokumenata i igara u realnom vremenu; Samsung Link, za deljenje i reprodukciju sadržaja na pametnim uređajima, te WatchON za gledanje televizijskih emisija i filmova na bilo kom uređaju, kod kuće ili u pokretu.

Samsung GALAXY Tab4 uređaji biće dostupni u crnoj i beloj verziji kućišta, a globalna prodaja kreće u drugom kvartalu 2014.

Leave a Reply