Mobile

Novi telefoni LG Town – stručnjaci za društvene mreže

Novi modeli za mlade LG GT350 i LG KS365 sa bočnom kliznom QWERTY tastaturom naglasak stavljaju na društveno umrežavanje i komunikaciju svim vrstama poruka

LG Electronics objavio je da su na globalnom tržištu dostupni novi mobilni telefoni iz LG Town porodice – LG Town GT350 i LG Town KS365. Uz kliznu bočnu QWERTZ tastaturu koja omogućava jednostavno pisanje poruka, ovi mobilni telefoni modernog zaobljenog dizajna sadrže i aplikacije za pristup svim najpopularnijim društvenim mrežama, prilagođenima ekranu osetljivom na dodir veličine 3, odnosno 2,4 inča.

Modeli LG Town GT350 i LG Town KS365 naslednici su vrlo popularnog modela LG KS360, plasiranog u više od pet miliona primeraka širom sveta. Oba modela imaju dodatnu ergonomsku kliznu QWERTZ tastaturu, dizajniranu za mobilne korisnike orijentisane na pisanje poruka i društveno umrežavanje. Pisanje poruka je jednostavno gotovo kao na računaru, a raspored tastera smanjuje greške u pisanju. Moćniji LG Town GT350 dolazi sa velikom i prostranom tastaturom koja ima četiri reda, za razliku od jednostavnijeg modela KS365, čija tastatura ima tri reda. Nadalje, model GT350 ima WQVA rezistivan ekran od 3 inča u potpunosti osetljiv na dodir, dok je ekran modela KS365 dijagonale 2,4 inča.

Jednostavno društveno umrežavanje velika je prednost ovih mobilnih telefona. Na primer, celokupni interfejs mobilnog uređaja LG Town GT350 prilagođen je korišćenju i povezivanju na stranice kao što su Facebook ili Twitter. LG GT350 tako, putem posebnog widgeta, omogućava objedinjavanje informacija sa više popularnih servisa na ekranu, što olakšava ažuriranje statusa, komuniciranje s prijateljima ili odgovaranje na poruke. Uz to, njegova QWERTZ tastatura sadrži i tastere za direktan pristup društvenim mrežama, e-mailu, internet browseru i opciji za pisanje instant poruka.

Zahvaljujući podršci za push e-mail, korisnik automatski dobija obaveštenja o primljenom e-mailu. Uz to, registracija na više naloga elektronske pošte na ovom je mobilnom telefonu veoma lagana, a poruke su spremne za čitanje istog trenutka kad ih uređaj preuzme.

One thought on “Novi telefoni LG Town – stručnjaci za društvene mreže

Leave a Reply