Mobile

NVIDIA SHIELD Tablet na Gamescom sajmu

NVIDIA SHIELD Tablet će biti predstavljen evropskoj publici 14. avgusta uz brojne druge aktivnosti kompanije NVIDIA na Gamescom sajmu.

Zahvaljujući kompaniji NVIDIA gajming visokih perfomansi stiže na Gamescom, najveći gejming sajam na svetu koji se održava od 14. do 17. avgusta 2014. Na štandu kompanije NVIDIA koji se nalazi u hali 8/B020 evropskoj publici biće predstavljen SHIELD tablet. Posetioci Gamescom sajme će imati priliku da prvi u evropi isprobaju najnovije NVIDIA Tegra K1 igre i sveže PC igre, uključujući nadolazeću multiplejer trkačku igru kompanije Ubisoft pod imenom The Crew.

SHIELD tablet i SHIELD bežični kontroler su takođe i nominovani za nagradu koja se dodeljuje najboljem hardveru i periferiji na Gamescom 2014 sajmu.

2K Games će prikazati svoju novu generaciju multiplejer pucačina na NVIDIA štandu uz mogućnost za posetioce da isprobaju demo igre Evolve, jako isčekivane pucačine iz prvog lica koja će moći da se isproba na 20 GeForce GTX mašina visokih perfomansi opremljenim najnovijim NVIDIA G-SYNC monitorima.

Ubisoft, 2K, Koch Media, Gaijin, Alienware, Wargaming, CD Project RED i mnogi drugi će se smenjivati na NVIDIA štandu kako bi prikazali svoje najnovije igre i ekskluzivni sadržaj. A ukoliko uspete da pobedite profesionalne gejmere na štandu uz pritisak iz publike možete dobiti neke od neverovatnih GeForce nagrada. 16. avgusta u 15:00 po CET vremenskoj zoni NVIDIA će biti domaćin finala Hearthstone turnira. Od preko 500 najboljih Hearthstone igrača iz evrope stiglo se do samo dva koji će se boriti za titulu najboljeg evropskog igrača! 

Na NVIDIA štandu će se biti održano preko 70 sesija a u međuvremenu posetioci će imati priliku da dobiju neke od vrednih nagrada kao što su GeForce GTX grafičke karte, G-SYNC monitori, SHIELD tablet ii čak SFF računar.

Leave a Reply