Mobile · Operateri

Obezbedite privatnost uz Safe SMS

mt:s je predstavio Safe SMS – novu uslugu koja omogućava korisnicima bezbednu razmenu i skladištenje SMS poruka. Ova usluga sadrži napredne funkcionalnosti koje obezbeđuju potpunu privatnost prilikom slanja i primanja SMS poruka.

Safe SMS aplikacija omogućava razmenu kriptovanih SMS poruka među korisnicima ove aplikacije. Da biste mogli da koristite kriptovanu komunikaciju potrebno je da i osoba sa kojom se dopisujete na svom telefonu ima Safe SMS aplikaciju. Na ovaj način, sadržaju SMS poruka možete pristupiti samo vi i osoba sa kojom se dopisujete.

Pored toga, pristup samoj SMS aplikaciji je zaštićen i podrazumeva unos šifre koja je poznata isključivo vlasniku aplikacije, odnosno telefona na kojem je aplikacija instalirana. Potrebno je samo da se prijavite za jedan od mt:s  paketa i ovu uslugu možete besplatno koristiti narednih 30 dana.

Da biste koristili Safe SMS aplikaciju morate posedovati odgovarajući model telefona. Modeli koji podržavaju ovu aplikaciju su prikazani na sledećoj web stranici: https://mts.aumne.com/static/availability.

Detaljna korisnička uputstva i informacije o aplikaciji možete pronaći na https://mts.aumne.com/index

Tarifni paketi

Uslugu Safe SMS možete besplatno koristiti u periodu od 30 dana od dana prijave. U ponudi su tri tarifna paketa:

  • Mesečni tarifni paket po ceni od 250,00 dinara*
  • Šestomesečni tarifni paket po ceni od 1.200,00 dinara*
  • Godišnji tarifni paket po ceni od 1.800,00 dinara*

Po isteku perioda od 30 dana, usluga se automatski aktivira za naredni mesečni, šestomesečni ili godišnji period, u zavisnosti od paketa za koji ste se prijavili.

Leave a Reply