Mobile

Odložena isporuka iPhone-a u Vip radnje

Vip mobile je do ovog trenutka, kao članica Telekom Austria Grupe, uvezao veliku količinu iPhone 5S, iPhone 6 i iPhone 6 plus telefona koji se trenutno nalaze u našem magacinu u Beogradu. To su originalni iPhone uređaji sa deklaracijom Evropske unije, identični onima koji se prodaju širom Evrope i na 7 tržišta Telekom Austrija Grupe.

 

Kad smo danas krenuli sa isporukom uređaja u Vipove radnje, obavešteni smo da RATEL-ova Potvrda o usaglašenosti iPhone za tržište Srbije zahteva da uređaji imaju određeni serijski broj, što nas dovodi u poziciju da na dan planiranog početka prodaje moramo da vratimo ocarinjeni kontigent uređaja sa deklaracijom Evropske unije i zamenimo ih onima sa zahtevanim serijskim brojevima.

iphone

Napominjemo da smo pripremili veoma konkurentnu i primamljivu ponudu za iPhone 5S, iPhone 6 i iPhone 6 plus, kojom će naši korisnici biti veoma zadovoljni. Takođe, spremni smo i za najbolju korisničku podršku jer su sva tri modela uspešno testirana u Vip mreži.

 

Izvinjavamo se korisnicima i obećavamo da ćemo dati sve od sebe da u najkraćem roku uvezemo nove uređaje.

Pogledate video izjavu gospodina Dejana Turka,  direktora kompanije Vip mobile, povodom odložene isporuke iPhone-a u Vip radnje:

Leave a Reply