OMVApp_TSKarte
Mobile · Mobilne aplikacije

OMV predstavio besplatnu mobilnu aplikaciju za pronalaženje stanica

Sa OMV Filling Station Finder-om OMV pokreće međunarodnu mobilnu „native“ aplikaciju za  pametne telefone. Besplatna aplikacija za  i Android pametne  telefone pruža korisnicima brzu i jednostavnu informaciju o najbližim OMV  benzinskim stanicama – a moguće je čak njeno prikazivanje u izmenjenoj stvarnosti (Augmented Reality) što omogućava lakše pronalaženje stanica i bolju orijentaciju. Pronalaženje benzinskih stanica nikada nije bilo lakše:

OMVApp_TSKarte

Apliakcija OMV Filling Station Finder je sada dostupna za preuzimanje sa Google Play-a za Android pametne telefone.

OMVApp_AugmentedReality

Besplatna aplikacija prikazuje najbližu OMV benzinsku stanicu i udaljenost od trenutne lokacije putem GPS tehnologije ili ručnim unosom adrese, ali i proračunava najbržu putanju do stanice. Dodatna funkcionalnost omogućava korisnicima da pregledaju OMV benzinske stanice u izmenjenoj stvarnosti što obezbeđuje bolju orijentaciju. Ova funkcionalnost koristi kamere ugrađene u pametne telefone kako bi pokazala okolinu na ekranu i dopunjuje digitalne informacije u stvarnom vremenu.

Detaljan pregled radnog vremena i dodatnih usluga

Najbliže benzinske stanice mogu se pregledati ili u vidu liste ili na mapi, a korisnici mogu da  odrede maksimalan broj prikaza.

Izborom detaljnog prikaza omogućava se pristup dodatnim informacijama o radnom vremenu, kontakt detaljima, opcijama ama kao što su auto-perionice i prirodni gas, kao i dodatnim uslugama na benzinskoj stanici u svakoj zemlji, kao  što su VIVA restorani i prodavnice. Štaviše korisnici mogu da vide sve OMV benzinske stanice  duž navedene trase.

Takođe je moguće planirati rutu direktno do nekog od kontakata u adresaru  vašeg pametnog telefona – podrazumeva se da se lični podaci čuvaju samo na uređaju. Pored  toga, OMV Station Finder omogućava korisnicima da sačuvaju svoje favorite i primene filtere za  pretragu, npr. da se prikažu stanice otvorene 24 sata ili koje nude dodatne usluge kao što je  VIVA.

Putovanje kroz prirodu moguće na engleskom ili lokalnom jeziku

OMV Station Finder pokriva Austriju, Nemačku, Mađarsku, Češku, Slovačku, Rumuniju, Srbiju, Bugarsku i Sloveniju, a dostupan je na engleskom i na lokalnom jeziku. U nekim zemljama poput Austrije, Nemačke i Rumunije, korisnici mogu da vide najnovije cene goriva na pojedinim benzinskim stanicama.Karolj Lajko, generalni direktor u OMV Srbija, objašnjava:

“Naš prioritet je pružanje kvalitetne usluge i zadovoljavanje potreba naših kupaca. Naša aplikacija za pronalaženje stanica vam omogućava da pronađete najbližu OMV benzinsku stanicu, čak i kada ste na putu, a sadrži mnoštvo drugih korisnih informacija kao što su udaljenost, trasu i sve što treba da znate o benzinskoj stanici. Integrisanjem izmenjene stvarnosti, naši potrošači mogu da dožive poseban izgled i osećaj koji je savršen.“ izvor: androidrevija.com

 

Leave a Reply