Google Android · Mobile

Opel dodao novu funkciju u svoju Android aplikaciju

Opelova aplikacija ’’Suvozač’’ kompletirana je zahvaljujući još jednom proširenju koje će svim vozačima obezbediti najbolji način da isplaniraju svoje putovanje. Novi segment se zove Benzinske pumpe i omogućava korisnicima da brzo i lako pronađu najbližu pumpu u odnosu na svoju lokaciju, a uz to pruža i mnoštvo drugih korisnih informacija.

Segment Benzinske pumpe sadrži mapu Srbije u koju su unete sve Mol, Nis, OMV, Eko, Lukoil i MBG benzinske pumpe sa podacima o tačnoj adresi, radnom vremenu i opcijom brzog pozivanja. Vozačima koji su krenuli na put, od posebnog značaja će biti inofrmacije o gorivu koje je dostupno na ovim pumpama i platnim karticama kojima mogu platiti svoj račun na izabranoj pumpi. Pored toga, novi segment sadrži i podatke o dodatnim sadržajima koje određena benzinska stanica poseduje, kao na primer: parking, prodavnica, restoran, Wi-Fi internet, pumpa za gume, igralište za decu, toalet i bankomat. Zahvaljujući ovom novom dodatku, na jednom mestu su obuhvaćene sve informacije koje su potrebne vozačima kako bi isplanirali maksimalno udobno i bezbrižno putovanje.

Aplikacija ’’Suvozač’’ je nedavno dopunjena i segmentom Parkiraj se koji vozačima skraćuje vreme i napor prilikom traženja slobodnog parking mesta i olakšava vožnju u beogradskim gužvama. Pored svih ovih dopuna, korisnicima su i dalje dostupne prvobitne opcije: Moj auto, Vremenska prognoza, Opel oko, Stanje na putevima, Uspori snima se, Opel, Zahtev za ponudu i Zahtev za test vožnju. Sa novim proširenjem aplikacije, vozačima se pruža još veći i bogatiji spektar informacija koje će dodatno unaprediti njihovu informisanost i bezbednost.

 

Aplikaciju ’’Suvozač’’ moguće je preuzeti na sledećoj adresi: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opel.suvozac&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5vcGVsLnN1dm96YWMiXQ..

Leave a Reply