Operateri

0 din/min sa tri mt:s prijatelja

Ukoliko ste 064 ili 065 prepaid korisnik i imate tri omiljena broja u mt:s mreži, mt:s nudi mogućnost da uštedite na vremenu i novcu i da sa vama dragim osobama sada razgovarate čak 30 dana po ceni od 0 din/min.

Za korisnike mt:s mreže omiljena tri broja mogu biti bilo koja tri 064/065/066 prepaid i/ili postpaid broja. Pretplata za ovu uslugu je 299 dinara i plaća se nakon izvršene prijave sa vašeg prepaid računa. Pretplata uključuje 30 dana razgovora sa tri omiljena broja po ceni od 0 dinara po minutu, u periodu od 0:00h do 24:00h. Cena uspostave veze je 1,50 dinara.

Prijava se vrši slanjem SMS poruke sa tekstom “TRI” na broj 687. Nakon uspešno izvršene prijave, dobićete povratnu poruku sa jednostavnim instrukcijama za definisanje omiljenih brojeva u okviru ove promocije.

Ukoliko, po isteku 30 dana od dana aktivacije, imate dovoljno kredita na prepaid računu, usluga će vam biti automatski aktivirana. Naravno, u svakom trenutku, ukoliko to želite, možete izvršiti deaktavaciju. Aktivacija tri omiljena broja isključuje korišćenje Friends & Family (F&F) usluge i usluge Prepaid najdraži broj. Ranije definisani F&F brojevi biće sačuvani i automatski aktivirani nakon prestanka korišćenja tri omiljena broja.

Leave a Reply