Operateri

1.000 besplatnih minuta u Vip mreži i besplatan pristup Fejsbuku u okviru Vip Smart tarifa

Vip od danas svojim novim postpejd korisnicima nudi dodatne pogodnosti u okviru Smart tarifa, koje su zasnovane na njihovim potrebama i navikama u mobilnoj komunikaciji. Počevši od tarife Smart 120, u okviru mesečne pretplate svaki korisnik dobija dodatnih 1.000 besplatnih minuta za razgovore u okviru Vip mreže. Sve Smart tarife uključuju i besplatan pristup Fejsbuku putem mobilnog telefona do kraja godine.

Na primer, u okviru tarife Smart 120, za samo 490 dinara mesečno, na raspolaganju je 120 „smartova“ za razgovore, poruke ili megabajte, i dodatnih 1.000 besplatnih minuta u okviru mreže kao i besplatan pristup Fejsbuku.

Vip korisnici mogu da ostanu u kontaktu sa svojim prijateljima i putem atraktivno dizajniranog Vodafon Blue 555 mobilnog telefona sa specijalnim tasterom za pristup Fejsbuku, QWERTY tastaturom za lako kucanje i kamerom od 2 mega piksela, uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinara. Ovaj uređaj pruža najbolje u klasi iskustvo korišćenja Fejsbuka putem mobilnog telefona zahvaljujući potpunoj integraciji sa ovom društvenom mrežom. Pritiskom na Fejsbuk taster korisnici u svakom trenutku mogu postavljati statuse, komentare ili slike.

Nova promocija važi od 22. avgusta u svim Vip centrima širom Srbije.

Leave a Reply