Operateri

1000 besplatnih minuta svakog meseca za postpejd korisnike u Telenoru

Telenorovi postpejd korisnici od sada imaju na raspolaganju najveću ponudu mobilnih uređaja koja broji više od 100 modela najvećih svetskih proizvođača. Onima koji kupe neki od uređaja, Telenor poklanja i posebna iznenađenja u vidu besplatnih razgovora u okviru Telenor mreže do kraja 2012. i novogodišnji poklon.

Pripejd korisnici će na servisu „Moj Meni“ *111# imati na raspolaganju ponudu „Sve za jedan dinar“ u okviru koje će moći da razgovaraju, šalju SMS i MMS poruke i surfuju po ovoj ceni.

U okviru ponude „Sve za jedan dinar“, pripejd korisnici moći će da kupe jedinice koje mogu da iskoriste na sledeći način:

1 jedinica = 1 minut u Telenor mreži ili 1 SMS ili 1 MMS ili 1 MB u domaćem saobraćaju.

Ovaj bonus važi 7 dana od dana aktivacije. Svi korisnici koji ovu ponudu aktiviraju putem aplikacije „111 Meni“ dobijaju dvostruko veći broj jedinica po istoj ceni, a aplikaciju mogu besplatno preuzeti na stranici wap.telenor.rs/111meni.

Uz sjajne aparate poput Telenor One Touch, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Note, HTC Rhyme, HTC Sensation XL, Nokia 700, i tablete Samsung Galaxy Tab i Galaxy Tab 10.1, Telenor vam nudi i odgovarajuće Prenesi i surfuj tarifne pakete sa neograničenim Internetom. Uz Pametnu mrežu i preporučene pakete korisnici mogu da iskoriste sve prednosti pametnih uređaja.

Kompletna ponuda svih uređaja, uz mogućnost testiranja uređaja na licu mesta, biće izložena u novogodišnjoj Telenorovoj prodavnici ispred Ušće šoping centra.

Postpejd ponudu korisnici će moći da aktiviraju do 15. februara, a pripejd ponudu do 29. februara.

One thought on “1000 besplatnih minuta svakog meseca za postpejd korisnike u Telenoru

Leave a Reply