Operateri

1,5 dinara za minut razgovora prema svim mobilnim i fiksnoj mreži

Najniža cena na tržištu za pozive u Srbiji. Vipovi novi pripejd korisnici će od 4. maja moći da razgovaraju ka svim mrežama u Srbiji po ceni od samo 1,5 dinara  po minutu, u svako doba dana i noći.

Nakon aktivacije Vipove SIM kartice, korisnici automatski dobijaju tarifu sa  promotivnom cenom od 1,5 dinara po minutu prema svim mrežama, koja važi 10 dana. Svaka nova dopuna kredita u iznosu od 200 dinara ili više produžava važenje ove pogodnosti na narednih 10 dana. Ukoliko korisnik dopuni kredit u iznosu od 500 dinara ili više, promotivna cena će važiti 30 dana.  Osnovna pripejd cena je 4,9 dinara po minutu za pozive i 2,9 din za SMS poruke prema svim nacionalnim mrežama.

Postojeći korisnici takođe mogu da pređu na novu promociju. Promo cena važi u nacionalnom saobraćaju, i ne obuhvata međunarodne pozive i roming. Više informacija na www.vipmobile.rs ili na 060/1234.

2 thoughts on “1,5 dinara za minut razgovora prema svim mobilnim i fiksnoj mreži

  1. Miodrag

    Klasika, od pripejd korisnika prave postpejd, jer ako das 500 dinara mesecno oni ti produze jos 30 dana da mozes da pricas za 1,5 + nisu naveli uspostavljanje veze kao i da nije uracunat porez “Cene su iskazane bez poreza. Cena uspostavljanja poziva po svakom započetom razgovoru je 5,9 dinara bez poreza. Razgovori se naplaćuju po minutu razgovora”, u stvari kada se izracuna toliko se placa postpejd. Tako da Telenor ima jos uvek ubedljivo najbolju ponudu sa postpejd paketom prenesi.

Leave a Reply