Operateri

20 stipendista u 3. generaciji Vip studenata

Konkurs za treću generaciju stipendista kompanije Vip mobile u okviru projekta „Budi Vip student” uspešno je završen odabirom 20 Vip studenata kojima su danas na svečanom prijemu dodeljena priznanja.

Vip stipendisti dobili su kao nagradu školarinu za prvu godinu master ili doktorskih studija na matičnom fakultetu, plaćenu dvomesečnu praksu u kompaniji Vip mobile, posetu centrali Telekom Austrija Grupe u Beču, mentorstvo senior menadžera Vipa, kao i mobilne telefone Sony Ericcson W395 i pripejd SIM kartice sa kreditom. Preostalih 20 učesnika finalne selekcije takođe su na poklon dobili Vip mobilne telefone i SIM kartice.

Vip stipendijama ove godine nagrađeno je sedam studenata Elektrotehničkog Fakulteta u Beogradu, pet studenata beogradskog Fakulteta organizacionih nauka, troje studenata Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, dva studenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu, jedan student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu i po jedan student Ekonomskog i Elektronskog fakulteta u Nišu.

Nagrade su studentima uručili član Upravnog odbora Vipa Roland Haidner, državni sekretar u Ministarstvu za telekomunikacije i informaciono društvo Božidar Laganin i vanredni profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu i član žirija dr Galjina Ognjanov. Svečanosti su prisustvovali rukovodioci nekoliko sektora u Vipu koji će biti mentori Vip studentima tokom dvomesečne prakse.

Leave a Reply